| Ediciˇ n˙m. | Any: 12 | NotÝcies: | Fotografies: | Comentaris d'usuaris:

 22/11/2022

SECCIONS » NotÝcies comercials » NotÝcies Comercials

Black Friday en Audioactiva Alzira
50 % de descompte en audÝfons

Del 21 al 30 de novembre
._000798

Audioactiva és un centre auditiu amb una gran trajectòria a les seues esquenes. Una clínica d'audiología integral formada amb personal titulat com a Tècnics Superiors en Audiología Protètica i Tècnics Especialistes en Electrònica Industrial, amb més de 25 anys d'experiència en el sector de l'audiología a València. Pots conéixer més al nostre equip ací.

El nostre equip s'encara de valorar el problema auditiu: des de l'avaluació de la pèrdua auditiva i l'adaptació de les solucions auditives amb un protocol de seguiment i control personalitzat de cada cas, passant per proves de control i avaluació de l'eficàcia de l'adaptació garantida.

Black Friday
50% de descompte en audiòfons

Deixa't assessorar per nosaltres i aprofita per temps limitat el 50% de descompte en els teus audiòfons.

Demana la teua cita i et regalem

- Un estudi auditiu personalitzat i la prova dels teus audiòfons durant 30 dies.

Consulta'ns sobre les condicions i facilitats de pagament. Este Black Friday no hi ha excuses per a no cuidar la teua salut auditiva.
Més informació https://audioactiva.es/black-friday/

Este és l'horari d'obertura de la nostra botiga a Alzira, de dilluns a divendres, de 09:30 a 13:30 hores i de 16:00 a 19:30 hores.

Audioactíva Alzira

Ens trobaràs a l’Avinguda Sants Patrons, 4. Telèfon: 960419517

 
El Sis Doble no corregeix els escrits que rep. La reproducció d'aquest text és literal; fidel a les paraules, redacció , ortografia i sentit de l'autor/s
  • 0Comentaris
    Imprimir Enviar a un amic