Benifaió homenatja els seus esportistes en el “Sopar de l'Esport en festes”

Sábado, 13 de agosto de 2022 | e6d.es
• Els esportistes van ser els protagonistes en una gal·la on les entitats van poder reconéixer l'esforç dels seus equips

._000436
Benifaió va celebrar el dimecres el seu Sopar de l'Esport en Festes. Després de dos anys paralitzat per la pandèmia de nou l'esdeveniment esportiu per a reconéixer als esportistes de Benifaió es va dur a terme en festes. Els esportistes van ser els protagonistes en una gal·la on les entitats van poder reconéixer l'esforç dels seus equips.
L'Ajuntament de Benifaió, a través de la regidoria d'esports i conjuntament amb les entitats va entregar les distincions esportives 2022, uns trofeus que enguany van ser realitzats de manera artesanal pels usuaris del centre ocupacional Hort de Feliu d’Alginet.
L'alcaldessa Marta Ortiz i l'edil d'esports Bibiana Piles van presidir un acte on es van fer lliurament de les següents distincions esportives 2022:
Els jugadors Pepe Navarro, Selene Palop i l'equip Aleví Masculí del Club Bàsquet Marcelina Benifaió.
Els equips Cadet A i Infantil A a més del soci José María Molina Beltrán per part del CD Benifaió.
Per part del Club Gimnàstica Rítmica Roquette van rebre la seua distinció esportiva els equips Benjamí i Aleví a més de la gimnasta Lola Arcís Navarro.
El Club Triesport Roquette va entregar el seu trofeu a l'atleta del Club Mari Carmen Llácer Gómez.
Club Gómez Madrid Kangurs Benifaió va entregar el Premi esportiu 2022 a la vídua i fills del seu atleta José Miguel Castellano Herraiz mort l'any 2020.
L'edil d'esports Bibiana Piles va donar la benvinguda a l'acte destacant que l'esport “és un món apassionat que reflecteix moltes cares de la societat, entre elles la més interessant com és el foment dels valors com la solidaritat, la igualtat i el respecte”.
L'alcaldessa Marta Ortiz va tancar la gala amb el seu discurs en el qual va destacar la felicitació “a tots els premiats tant en categoria individual com per equips ja que sou la imatge de l'esforç, de la constància i de l'entusiasme. Les entitats feu un treball extraordinari que fa possible que el motor esportiu de Benifaió no pare i seguisca actiu durant tot l'any”.
Ajuntament de Benifaió
 

._000525

._000814