A+Idiomes Alzira | Preparació per a oposicions de Forces i Cossos de Seguretat de l'Estat i Administració Pública

Lunes, 28 de noviembre de 2022 | e6d.es
• Des de desembre ampliem la nostra oferta de cursos: reforç escolar, preparació per a oposicions de Forces i Cossos de Seguretat de l'Estat i Administració Pública; capità de vaixell; conducció de motos aquàtiques…


._000634


Preparació per a oposicions
A partir d'aquest pròxim mes de desembre posem en marxa cursos per a preparar oposicions a: Policia Local, Nacional, Guàrdia Civil, Bombers, Justícia, Administració local, Generalitat, Agència Tributària, Magisteri, Secundària, Institucions Penitenciàries, Correus, i Sanitat. Aquests Cursos de Preparació d'Oposicions podran ser presencials o en línia, depenent de les possibilitats del grup.

A més…
Reforç escolar
També t'oferirem la possibilitat d'accedir a classes de reforç escolar per a Primària, Secundària, Batxiller i Universitat i, especialment, de Matemàtiques, Física i Química.


Capità de vaixell i conducció de motos aquàtiques
Al desembre oferirem la possibilitat de realitzar un nou curs, ampliant d'aquesta manera considerablement nostra oferta de formació. En concret es tracta de cursos de capità de vaixell, en les seues dues modalitats, així com el de conducció de motos aquàtiques.

I, com sempre…
Idiomes
Per descomptat, continuem oferint els nostres CURSOS d'ANGLÉS, FRANCÉS, ALEMANY i ITALIÀ, per a edats entre 4 i 99 anys i de qualsevol nivell, també amb professors natius i en grups reduïts o classes particulars. Així com classes IN COMPANY per a empreses (amb possibilitat de finançament FUNDAE).


I si t'interessa la possibilitat de viure una experiència personal i meravellosa, estudiant idiomes a l'estranger durant un any escolar o un trimestre, o simplement unes setmanes a l'estiu, pregunta'ns, perquè tots els anys ens anem amb un grup des d'Alzira.


I a més, el poder obtindre el DIPLOMA DEL BATXILLER DUAL AMERICÀ des de la teua casa o des de l'Acadèmia A+Idiomes: simplement estudiant les 5 assignatures obligatòries allí i que no es donen a Espanya (no es fan exàmens, sol treballs) i durant 3 anys des de 2n o 3r d'ESO, en acabar el teu Batxiller es convaliden i s'obtenen tots dos batxillers, l'espanyol i l'americà, amb el que això suposa de nivell d'Anglés i possibilitats de futur.


Estem a la vostra disposició per a qualsevol dubte
o per a inscriure-us en el tel. 645 48 97 97
o bé escrivint-nos a l'email [email protected]