| Edició núm. | Any: 12 | Notícies: | Fotografies: | Comentaris d'usuaris:

 19/10/2022

SECCIONS » Notícies comercials » Notícies Comercials » Salut i Sanitat

Affidea Clínica Tecma s'uneix a la lluita contra el càncer de mama

Una jornada que es desenvolupa sota el lema #ElRosaEsMasQueUnColor


._000086
Tot l'equip de Affidea Clínica Tecma s’uneix a la lluita, hui 19 d'octubre, pel Dia Mundial Contra el Càncer de Mama. Una jornada que es desenvolupa sota el lema #ElRosaEsMasQueUnColor.
Segons l'OMS (Organització Mundial de la Salut) cada 30 segons en algun lloc del món es diagnostica un càncer de mama. Es tracta, a més, del tumor maligne més freqüent entre la població femenina. A Espanya, es diagnostiquen prop de 25.000 nous casos a l'any de càncer de mama, és a dir, que una de cada huit dones tindrà
aquesta malaltia al llarg de la seua vida. D'altra banda, es precisen prop de 25.000 nous casos a l'any.
Des del centre d'Alzira volem promoure la importància del diagnòstic precoç, ja que el càncer de mama, detectat a l'inici d'aquest, disminueix un 25% la probabilitat de mort. En la nostra clínica comptem amb un equip de professionals i facultatius especialitzats en el servei de Radiologia que s'encarregarà d'interpretar aquests factors de risc.
El grup ja està treballant en un nou mamògraf d'alta tecnologia perquè els seus diagnòstics resulten més precisos. Un compromís latent que plasma la cerca de satisfacció de cadascun dels pacients que confien en Affidea Clínica Tecma.
Affidea Clínica Tecma
 
El Sis Doble no corregeix els escrits que rep. La reproducció d'aquest text és literal; fidel a les paraules, redacció , ortografia i sentit de l'autor/s
  • 0Comentaris
    Imprimir Enviar a un amic