| Edició núm. | Any: 12 | Notícies: | Fotografies: | Comentaris d'usuaris:

 07/12/2022

SECCIONS » Notícies comercials » Esports » Salut i Sanitat

Affidea Clínica Tecma diagnostica a temps una cardiopatia asimptomàtica en la revisió federativa

Els professionals que s'encarreguen de realitzar els electrocardiogrames, dins del programa cardiosaludable, van detectar en un jugador la síndrome de Wolff-Parkinson White


._000086
La revisió mèdica federativa d’Affidea Clínica Tecma permet detectar a temps una cardiopatia, fins al moment asimptomàtica, en un jove jugador d'un club de futbol. En concret, es tracta de la síndrome de Wolff-Parkinson White, el qual amb el temps li arribaria a provocar diverses taquicàrdies, tal com detalla el doctor que el va tractar.
Així, es tracta d'una malaltia que sol detectar-se en la infància, en la qual apareix un ruta elèctrica addicional del cor que comporta períodes de freqüència cardíaca ràpida. Un altre dels símptomes recurrents que s'especifiquen són un “fort dolor en el pit i palpitacions que es podrien complicar molt més amb el temps”, explica el professional del centre.
Entre les solucions està realitzar una ablació cardíaca amb catèter per a “cremar aquesta via addicional i aconseguir que el cor torne al seu circuit habitual”.


Programa cardiosaludable per a entitats esportives
L'equip mèdic del centre es va desplaçar al club per a realitzar cadascun dels electrocardiogrames als respectius jugadors. Una rutina que s'emmarca dins del programa cardiosaludable de la clínica i que, aquesta vegada, va permetre diagnosticar de manera precoç en aquest jove una malaltia cardíaca.
En Affidea Clínica Tecma estem molt compromesos amb aquestes revisions federatives. Per això, l'objectiu principal d'aquests reconeixements és el d'actuar en la prevenció de determinades malalties cardíaques, a més de previndre la mort sobtada en l'esport.
Affidea Clínica Tecma
 
El Sis Doble no corregeix els escrits que rep. La reproducció d'aquest text és literal; fidel a les paraules, redacció , ortografia i sentit de l'autor/s
  • 0Comentaris
    Imprimir Enviar a un amic