| Edició núm. | Any: 12 | Notícies: | Fotografies: | Comentaris d'usuaris:

 18/06/2024

SECCIONS » Notícies comercials » Notícies Comercials » Productes, ressenyes...

Affidea Clínica Tecma amplia les seues instal·lacions amb 1200 m², està previst que el projecte estiga finalitzat la primera setmana de juliol

Més consultes i una nova àrea de Dermocosmètica i Medicina Estètica

._000086
Affidea Clínica Tecma amplia les seues instal·lacions a Alzira que abastaran una superfície de 1200 metres quadrats distribuïts en dos plantes. Estes instal·lacions, situades al costat de les actuals, comptaran amb una zona d'aparcament i accessos independents a l'edifici, millorant així la comoditat i l'accés per als pacients.
El projecte, el qual es preveu que estiga finalitzat a principis de juliol, se centra en l'ampliació d'espais per a augmentar el nombre de consultes d'especialitats mèdiques. Així s'oferiran àrees dedicades a diverses unitats mèdiques assistencials, com a Dermocosmètica i Medicina Estètica, Dermatologia Clínica, Cardiologia, Unitat de la Dona, Unitat de Sobrepés i Obesitat, Oftalmologia, Podologia i Biomecànica, Angiologia i Vascular, i Otorrinolaringologia. Amb estos espais, es pretén proporcionar una assistència més personalitzada mitjançant equips multidisciplinaris de professionals mèdics.
Els pacients trobaran noves zones d'accés a l'edifici i sistemes d'acte confirmació d'arribada, els quals estan dissenyats per a evitar cues d'espera en l'entrada. Estes millores estan orientades a optimitzar l'eficiència i la qualitat del servici. Per al personal mèdic i administratiu, les noves instal·lacions oferiran beneficis significatius amb espais dedicats per a oficines i emmagatzematge, la qual cosa facilitarà un entorn de treball més organitzat i eficient. Les noves instal·lacions permetran a Affidea Clínica Tecma continuar creixent en nombre de professionals mèdics, reorganitzar tots els servicis i unitats assistencials existents, i crear espais per a nous projectes futurs de Cirurgia Major Ambulatòria i radiodiagnòstic.
Sergio Ruiz de Llanza, gerent de Affidea Clínica Tecma i director d'operacions de Policlínics Affidea expressa que el nostre objectiu és “proporcionar una assistència mèdica d'alta qualitat i sense llistes d'espera. Amb estes noves instal·lacions, podem reorganitzar i expandir els nostres servicis per a oferir una atenció més còmoda i eficient als nostres pacients”. A més, tal com expressa amb estes àrees específiques dedicades a diferents especialitats, podrem oferir “una assistència més personalitzada i un millor entorn de treball per als nostres professionals mèdics i administratius. Esta expansió no sols beneficia l'experiència dels nostres pacients, sinó també al nostre equip, permetent-nos créixer i adaptar-nos a les necessitats actuals”.
Affidea Clínica Tecma
 

El Sis Doble no corregeix els escrits que rep. La reproducció d'aquest text és literal; fidel a les paraules, redacció , ortografia i sentit de l'autor/s
  • 0Comentaris
    Imprimir Enviar a un amic