| Edición diaria núm: | Año: 9 | Noticias: | Fotografías: | Comentarios de usuarios:

Viernes, 26 de enero de 2018

POBLACIONES » General » Xúquer Centre Educatiu posa a disposició de qualsevol empresa o associació estudiants en pràctiques
» Educación y formación

Xúquer Centre Educatiu posa a disposició de qualsevol empresa o associació estudiants en pràctiques

On puga ser necessari un mínim manteniment o ús d'equipament informàtic

._000472
Xúquer Centre Educatiu, integrat en el Grup Florida Educatiu amb 40 anys d'experiència en la Formació Professional, ha incorporat enguany a la seua oferta formativa diversos Cicles de FP relacionats amb les Tecnologies de la Informació i la Comunicació.
Des de Xúquer Centre Educatiu entenem que la formació professional deu interrelacionar-se amb l'entorn productiu del seu entorn, en un procés que facilite als joves el coneixement del món laboral, i al mateix temps possibilite a les empreses de manera fàcil seguir a qui en algun moment pot interessar incorporar a les seues plantilles. Els plans d'estudi de formació professional incorporen un mòdul de Formació en Centres de Treball, que permet que els estudiants puguen estar un temps d'estança a les empreses, sense que estes hagen de realitzar cap tràmit administratiu, ni cap tràmit o establiment de relacions de tipus laboral, contractual o d'assegurança mèdica ni de cap altre tipus.
El present curs, els estudiants de formació professional d'Informàtica i Comunicacions han de realitzar una estança de pràctiques d'unes tres setmanes al mes de maig. El perfil dels estudis fa que puguen realitzar-se no només em empreses dedicades específicament a la informàtica, sinó també en totes aquelles empreses, o també associacions, on puga ser necessari un mínim manteniment o ús d'equipament informàtic.
Des de Xúquer Centre Educatiu quedem a la disposició de qualsevol empresa o associació d'Alzira i voltants que puga estar interessada en acollir un estudiant en pràctiques per ampliar i aclarir tota la informació relacionada o que, simplement, vullga informar-se al respecte.
Xúquer Centre Educatiu
El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.
  • 0Comentario
    Imprimir Enviar a un amigo
  • Compartir

Noticias similares