| Edición diaria núm: | Año: 10 | Noticias: | Fotografías: | Comentarios de usuarios:

Martes, 1 de diciembre de 2020

POBLACIONES » Alzira » Educación y formación

Xúquer rep el primer premi en el premis d’Innovació Educativa Ciutat d’Alzira 2020 amb un projecte de l’etapa de secundària

Amb l’experiència titulada “I si les coses no foren com sempre ens han contat?”

._000472
 
El passat divendres, 27 de novembre, es va fer pública la decisió del jurat amb els guardonats en els XXI Premi d’Experiències d’Innovació Educativa Ciutat d’Alzira 2020, organitzat per l’Ajuntament d’Alzira i la Fundació Bromera; uns premis que tenen com objectiou difondre treballs de docents de qualsevol població de la Comunitat Valenciana que treballen en la línia de l’educació participativa.
Xúquer Centre Educatiu va obtindre el primer premi en Educació Secundària amb l’experiència titulada “I si les coses no foren com sempre ens han contat?”, un projecte portat a terme el curs passat amb el grup de 4t d’ESO i la col·laboració de l’alumnat i professorat del CEE Carmen Picó i desenvolupat en les àrees de Valencià i Tecnologia que va consistir a llegir, adaptar, representar i crear tots els elements d’escenografia i publicitat per portar a terme la representació teatral de l’obra “T’he agafat, Caputxeta! de Carles Cano.
Va ser un projecte treballat des del model cooperatiu i l’aprenentatge vivencial, on l’alumnat va ser el protagonista des del primer moment; lectura col·lectiva, adaptació, assajos, escenografia, il·luminació, so, elements publicitaris, acomodament en la sala, difusió, … tot realitzat a partir de les seues propostes i que es va convertir en una experiència inoblidable que els va unir com a grup i els va ensenyar que el treball compartit ens dóna un espai a tothom, tinguem les característiques i les capacitats que tinguem. Es va aconseguir crear un ambient de treball on tots tenien el seu moment de protagonistes i el van poder viure en primera persona com a vertaderes estreles del teatre.
Agraïm el treball de l’alumnat i el suport del professorat i del centre ja que sense la col·laboració de tots ells no haguérem pogut fer possible aquest èxit.
Davant la qualitat de les experiències presentades, el jurat va decidir compartir el primer premi entre el treball de Xúquer i el treball del CIPFP Luis Súñer, també d’Alzira.
El fet que el treball dels docents i l’alumnat siga reconegut és el millor dels premis a nivell de centre i a nivell de creixement personal que ens anima a continuar treballant en la mateixa línia.
Xúquer Centre Educatiu

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.
  • 0Comentario
    Imprimir Enviar a un amigo

Noticias similares