Xúquer Centre Educatiu és un dels 10 centres valencians més demandats per les famílies

Lunes, 30 de mayo de 2022 | e6d.es
• Segons les dades provisionals de l’admissió escolar per a 2022-23 de la Conselleria d'Educació
._000472
El col.legi concertat Xúquer Centre Educatiu figura entre els 10 centres més solicitats per les famílies de la Comunitat Valenciana. El centre de Florida Grup Educatiu d’Alzira figura en la sexta posició de centres més demandats per les famílies que escolaritzen en Infantil als seus fills y filles de tres anys, segons les dades provisionals de l’admissió escolar de la Conselleria de Educació.
Una anàlisi de la demanda de places circumscrit exclusivament a la província de València eleva al centre vinculat al Grup Florida a la quarta plaça d'aquesta relació. Alzira és l'única ciutat no capital de província que figura amb dos centres en aquesta relació.
Xúquer Centre Educatiu es troba en àrees d'expansió urbana d'Alzira i compten amb instal·lacions de recent construcció, a més d'oferir programes educatius atractius que desperten l'interés dels pares. El col·legi se situa en el sector Tulell i va obrir les seues portes al setembre de 2016. Xúquer compta amb dues línies d'Infantil i, a més de Primària, també ofereix Secundària, FP Bàsica i mòduls d'FP. És un centre compromés amb la innovació i la transformació social amb un projecte educatiu cooperatiu i valencià.
Un 99,1% dels xiquets que havien sol·licitat plaça d'Infantil de 3 anys en centres sostinguts amb fons públics han sigut admesos en algun dels centres que havien triat les seues famílies, segons ha informat la Conselleria d'Educació sobre la base de les llistes provisionals d'admesos, mentre que el percentatge d'alumnes admesos de manera provisional en els centres assenyalats com a primera o segona opció és del 97,9%. Les llistes definitives es publicaran el 3 de juny.
Xúquer Centre Educatiu