X˙quer Centre Educatiu participÓ en el F˛rum Connecta Labora

Jueves, 17 de diciembre de 2020 | e6d.es
• Queda patent la implicaciˇ i treball de X˙quer Centre Educatiu i lĺAssociaciˇ Empresarial dĺAlzira per formar i oferir oportunitats de futur a la societat de la nostra comarca
._000472
._000585 

Xúquer Centre Educatiu va participar en el Fórum ‘Connecta Labora’, organitzat pel Servei Valencià d’Ocupació i Formació LABORA. Aquest espai orientat a ficar en contacte empreses i sol·licitants d’ocupació, dóna a conèixer quines són les oportunitats de treball i necessitats de les empreses i organitzacions de la comarca i està dirigit a empreses, aturats i estudiants.
Dins de les diferents accions planejades per a la jornada, Xúquer Centre Educatiu i l’Associació Empresarial d’Alzira, de la mà d'Edgar Carbonell Martínez, Cap d’estudis estratègic de Cicles Formatius, va participar en la Taula redona “Reptes i oportunitats d’ocupació en la Ribera Alta”. Els assistents a aquesta taula, entre els quals es troben representants d'importants empreses de la comarca (Choví, Blat Market, etc), van conversar i compartit opinions al voltant de quines són les necessitats de mà d’obra i tècnics qualificats a les empreses.
La gran necessitat del teixit productiu, de personal tècnic i qualificat, sense deixar de banda altres aspectes com la responsabilitat, autonomia, respecte, aprenentatge continu, etc., també conegudes com a softskills o habilitats blanes, van ser algunes de les conclusions i idees compartides per la major part dels ponents. Aquests aspectes remarquen la importància que té la Formació Professional (Formació Professional Bàsica, Cicles de Grau Mitja i Superior) i que, entre totes les institucions involucrades, han de donar el prestigi i situar en el lloc que toca aquest tipus de formació.
Una vegada més, queda patent la implicació i treball de Xúquer Centre Educatiu i l’Associació Empresarial d’Alzira, per formar i oferir oportunitats de futur a la societat de la nostra comarca.

Xúquer Centre Educatiu