╚xit de participaciˇ en la III Gala Fallera de la Comunitat Valenciana organitzada per la JLF de Carcaixent

Martes, 25 de febrero de 2020 | e6d.es
• Mes dĺun miler de fallers vinguts de tot arreu del territori de la Comunitat acudiren per celebrar que estem a les portes de les falles 2020
._000603
La setmana passada es va celebrar la III Gala Fallera de la Comunitat Valenciana, organitzada per la Junta Local Fallera de Carcaixent i la col•laboració de la Junta Central Fallera. Mes d’un miler de fallers vinguts de tot arreu del territori de la Comunitat, acudiren per celebrar que estem a les portes de les falles 2020, i retre pleitesia tant a Susi Payá i Lafuente, Fallera Major de Carcaixent, com a ConsueloLlobell i Frasquet, màxima representant de les falles del Cap i Casal.
Rebudes per el president de la Junta Local de Carcaixent, en José Vicente Gascó Pérez, i el regidor de Cultura i Falles de Carcaixent, Pascual Boqueta, arribaren una a una les membres de les corts d’honor de Carcaixent i Valencia, per a tots junts, rebre a les Falleres Majors.
L’acte conduït per l’actor carcaixentí Xavier Lauder, va permetre que, en mig d’un ambient festiu, totes les juntes locals i representants de les falles vinguts de tots els racons del nostre territori, saludaren a les Falleres Majors i pogueren fotografiar-se amb elles, per acabar amb un sopar de gala. 
Per a rematar la festa, hi havia preparada una orquestra que va tancar la nit, i va posar, encara més ganes de festa al cos dels fallers. Un gran acte per a una gran prèvia a les Falles 2020.
Junta Local Fallera de Carcaixent


 


._000472
._000600