Vora 160 escolars a Sueca gaudeixen de l'esport en una nova edició del 3Sport Nadal

Miércoles, 9 de enero de 2019 | e6d.es
• 16 equips mixtes han participat al 3SPORT que enguany ha recuperat la prova de gimcana amb bicicletes
.-000472
Com cada any, amb l'arribada del Nadal i les vacances escolars, la Regidoria d'Esports de l'Ajuntament de Sueca ha posat en marxa una nova edició del 3Sport. Durant tres dies, escolars de les categories benjamí, aleví i infantil, de tots els col·legis de Sueca, han participat en competicions esportives de bàsquet, futbet i Colpbol. Enguany, a més a més, s’ha recuperat la prova de gimcana amb bicicletes que ha comptat amb la col·laboració de l'Escola Ciclista Sueca.
En esta edició han participat un total de 16 equips mixtes: 7 a la categoria infantil, 5 a alevins i 4 benjamins que han pogut disputar-se el primer lloc de la classificació als diferents tornejos celebrats. El passat divendres va tindre lloc la cloenda i entrega de premis d'esta edició de la lliga esportiva nadalenca al Pavelló Cobert. A la categoria aleví, l'equip campió va ser, CBS Power; el subcampió, el Grupi; i el tercer lloc fou per a la Miniquadri. En categoria Benjamí, els campions van ser els Mini Warriors; subcampions, els Guanyadors; i en tercer lloc es van classificar els Cracs. Finalment, en la categoria que va registrar una  major participació, Infantil, l'equip campió ha sigut la Elite; els subcampions van ser els Crucs; i el bronze va recaure en Els Brioixos Team.
Amb vora 160 participants, "la iniciativa ha tingut novament molt bona acollida pels xiquets i xiquetes els quals, tots els anys, gaudeixen de l'esport, a través d'estes lliguetes esportives durant els dies de les vacances de Nadal. No sols és una activitat que distreu amb oci i esport, sinó que també reforça les relacions amb altres escolars de la seua edat i l'esperit de participació i cooperació" ha afirmat el regidor d'Esports, Vicent Baldoví. Estes competicions esportives, organitzades en els períodes de vacances escolars, s'inclouen en el programa Esport Escolar que es projecta durant tot el curs i que conclourà el pròxim mes de maig. 
Ajuntament de Sueca