| Edición diaria núm: | Año: 9 | Noticias: | Fotografías: | Comentarios de usuarios:

Lunes, 24 de diciembre de 2018

POBLACIONES » Alzira » Viu el Nadal a l’escola en Xúquer Centre Educatiu
» Educación y formación

Viu el Nadal a l’escola en Xúquer Centre Educatiu

El Campus de Nadal, un nou servei del centre per als xiquets d’Alzira, tindrà lloc el 26, 27 i 28 de desembre i el 2, 3 i 4 de gener

 

.-000472
Xúquer Centre Educatiu llança un campus de Nadal, un nou servei per als xiquets i xiquetes d’Alzira. El centre obrirà les seues portes els dies 26, 27 i 28 de desembre i el  2, 3 i 4 de gener per gaudir de noves experiències i aprendre amb les noves tecnologies, des dels 3 fins als 12 anys.
La  infantesa és un moment màgic on qualsevol cosa és possible. És el temps d'explorar, conèixer, sentir, endevinar, tocar, veure, agradar o sentir...  Amb el Món dels Somnis,  Xúquer Centre Educatiu acompanyarà als més menuts a seguir aprenent i gaudint, amb dinàmiques de joc, descobriment, espais que conviden a experimentar i explorar noves sensacions. A través de tallers d’experimentació i manipulació, l’equip docent convidarà als infants a endinsar-se en un nou món de somnis.
El centre també ha organitzat activitats per als xiquets i xiquetes de 6 a 12 anys. Amb un vessant educatiu i un altre més lúdic, l’alumnat podrà conèixer distintes aplicacions pràctiques que les noves tecnologies posen al seu abast i que seran molt útils en el seu dia a dia.  Al Lab Tecnològic, es formaran en competències digitals, amb tallers d’ofimàtica, per aprendre a utilitzar els programes bàsics que els permetran treballar en el desenvolupament de treballs o projectes a l’escola.
A més d’aquestes sessions formatives, l’alumnat del Lab Tecnològic gaudirà amb jocs en xarxa que els permetran crear mons virtuals personalitzats, mitjançant el  Minecraft, un dels jocs educatius més destacats d’aquesta dècada amb un gran ressò en l’àmbit recreatiu, com pel seu vessant educatiu. Aquest videojoc de construcció contribueix a desenvolupar la imaginació, la visió espacial, el treball col·laboratiu, la interacció i la resolució de problemes de forma dinàmica.
Xúquer Centre Educatiu
 
El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.
  • 0Comentario
    Imprimir Enviar a un amigo
  • Compartir

Noticias similares