Veďns del carrer Sant Domčnec de Sueca denuncien la perillositat que suposen diverses cases en males condicions

Jueves, 14 de enero de 2021 | e6d.es
• Demanen solucions davant el perill que es puguen enfonsar i provocar danys personals

 

Al carrer Sant Domènec número 12,abans carrer Santo Domingo,  es troba una casa gran i junt a ella, fent racó, dos cases més xicotetes, totes elles en molt males condicions i en perill d’esfondrar-se, al costat de la Tintoreria Llopis i a l’altre costat la peluqueria Claren’s. Per eixe motiu, la POLICIA LOCAL vetlant per la seguretat ciutadana, va col•locar unes tanques ja fa molt de temps, aproximadament a principi de l’any 2017.
Des de llavors, ahi no s’ha fet cap actuació per a solucionar el problema, ni per part dels propietaris, ni per part de la Regidoria d’Urbanisme de l’Ajuntament de Sueca, ni per part de la Policia Local. Eixe racó no es neteja mai i acumula molta brutícia provocant l’aparició de rates, ratolins, panderoles i tota classe d’insectes, fins i tot termites. Tot davant la imatge de Sant Domènec, protector contra tota malaltia, febres, freds i altres dolors.
El propietari de la tintoreria és qui més pateix les conseqüències, ja que el seu negoci és netejar i desinfectar prendes de roba, però no queda gens bé tot el que té a la porta de casa  i per això ho ha publicat varies vegades a les xarxes socials, opinant molts suecans i suecanes  que és un perill, una vergonya i un desastre al mig del poble ja que és un lloc molt transitat tant per la gent que va a la peluqueria, o a la tintoreria o bé cap a dins del poble.
Sabem que per part de la Regidoria d’Urbanisme de l’Ajuntament de Sueca, s’estan fent treballs de renovació i manteniment de places i carrers degradats des de fa temps o s’estan habilitant nous aparcaments públics. Per tant, DEMANEM a qui corresponga, que es solucione el més aviat possible el problema del carrer Sant Domènec. Volem una solució ja! Si es fan campanyes de desinfecció del poble, és URGENT desinfectar i arreglar el racó. Ja serà hora de retirar les tanques. Com poden estar unes tanques de la POLICIA LOCAL quatre anys? Esperant una SOLUCIÓ i que Sant Domènec ens done la seua protecció.
Veïnat del carrer Sant Domènec