València Turisme reuneix tècnics i regidors municipals per a preparar Fitur 2017

Sábado, 24 de diciembre de 2016 | e6d.es
• Pilar Moncho, diputada de Turisme, destaca la importància de "concórrer units i amb un mateix objectiu" al certamen, "perquè junts som millors i més competitius"


La diputada de Turisme, Pilar Moncho, ha presidit hui en la Diputació de València la primera reunió organitzada pel Patronat de Turisme per a analitzar la participació de les destinacions de les comarques valencianes en la pròxima edició de la Fira Internacional de Turisme (FITUR) 2017, que se celebrarà del 18 al 22 de gener a Madrid.
Moncho ha agraït la participació dels representants locals en la reunió alhora que ha destacat la importància de «concórrer units i amb un mateix objectiu» al certamen, «perquè junts som millors i més competitius, i la coŀlaboració és l'ingredient fonamental per a crear sinergies realment efectives en el sector».

Combatre l’estacionalitat amb qualitat
La diputada ha incidit en la necessitat de combatre l’estacionalitat turística, «potser la nostra major feblesa —ha manifestat—, aprofitant la conjuntura exceŀlent del turisme internacional i fidelitzar així nous visitants. És una oportunitat per a mostrar com aprofitem els magnífics recursos locals d'interior i de costa per a oferir nous productes turístics de qualitat que es convertisquen en experiències autèntiques que demana la població actualment» —ha conclòs.

Turisme actiu, cultural i gastronòmic
València Turisme acudirà a Fitur 2017 amb una aposta clara pels productes de turisme actiu, cultural i gastronòmic, tal com avançà la diputada.
A més, el Patronat de Turisme treballa en coordinació amb l'Agència Valenciana del Turisme per a unificar criteris en l'oferta de la destinació turística valenciana en una aposta clara en aquesta edició per la promoció i la comercialització dels productes turístics del territori. 
DIVAL