València Turisme formarà en xarxes socials les empreses turístiques

Jueves, 25 de agosto de 2016 | e6d.es
• Més de cent empreses turístiques s’interessen pel projecte formatiu Xarxa Empresa, que tractarà sobre com dinamitzar la presència digital i el mesurament de resultats
._000434
El Patronat Provincial de Turisme de València amplia a les empreses turístiques el programa formatiu digital Xarxa València Turisme, pioner en l’administració i creat per a optimitzar els perfils de les xarxes socials de municipis i comarques.
Com expliquen des del Patronat de Turisme, «la formació serà completament operativa i dirigida a millorar la presència en les xarxes socials, i no tant en aspectes estratègics ja coberts per altres organismes públics amb què ens coordinem».

Obert el termini de preinscripció
Les jornades Xarxa València Turisme Empresa han arrancat amb l’obertura del termini de preinscripció. La matrícula és gratuïta i, per a reservar plaça, els interessats han de remetre un correu a publicacions.turisme@dival.es. El nombre de places és limitat i s’atendran rigorosament per orde d’inscripció.
Més de cent empreses turístiques s’han interessat pel projecte formatiu Xarxa València Turisme Empresa, que tractarà sobre la millora de la reputació digital i el mesurament de resultats.

Resposta al sector empresarial
Amb aquesta iniciativa, València Turisme respon al sector empresarial i fa una nova versió del programa Xarxa València Turisme, creat el mes de juny passat amb l’objectiu de millorar els perfils de les xarxes socials dels municipis i les comarques de la província i alhora involucrar les destinacions turístiques amb la marca paraigües #valenciaturisme per a millorar la seua dinamització creant sinergies entre tots. Els resultats estan sent molt satisfactoris. S’està atenent més de cinquanta municipis i se’ls ajuda a millorar la seua presència en Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. La diputada de Turisme de la Diputació de València, Pilar Moncho, presentarà els resultats globals del programa dirigit als ajuntaments en un acte de cloenda, que se celebrarà l’octubre.
El projecte va tindre un bon acolliment entre les empreses del sector, que reclamaven una actuació similar dirigida als negocis turístics locals; per això el Patronat de Turisme ha decidit apostar per aquest projecte i crear Xarxa València Turisme Empresa com a complement a la formació als municipis per a atendre exclusivament les empreses turístiques de la província. 
DIVAL