V Exhibició de Motos Clàssiques en Moviment a Sueca

Jueves, 22 de junio de 2017 | e6d.es
• El proper diumenge 25 de juny es celebrarà la 5a exhibició de Motos Clàssiques en Moviment al Polígon Industrial “El Teular”

._000486

._000349
El proper diumenge 25 de juny es celebrarà la 5a exhibició de Motos Clàssiques en Moviment al Polígon Industrial “El Teular” de Sueca, a partir de les 10 hores.Al llarg del matí es realitzaran diferents exhibicions de cinc cilindrades diferents: 50 c.c de moto de marxes i automàtiques; 80 c.c i 175 c.c pilots clàssics;  250c.c i força lliure, pro menys de 50 anys i pro més de 50 anys.
A més,  el Moto Club Sueca vol rendir un merescut homenatge al Sr. Cèsar Gracia Semper nascut a València el 21 d'octubre de 1939, ex-pilot de competició entre els anys 1950-1960 i considerat un dels millors de la seua època. Entre els seu títols destaquen: Campió d'Espanya de 125 c.c., d’on ha estat també tres vegades subcampió i dos vegades subcampió de les 24 Hores de Montjuïc.
També, des del Moto Club Sueca  volen fer un agraïment  molt especial al Sr. Jose Mª Albacete i la seua empresa Corporimatge; a l’ Ajuntament de Sueca a través de la Regidoria d´Esports i la Regidoria de Serveis  i a totes les empreses col•laboradores que any rere any  recolzen al club, destacant a Tallers Avenida; Grupo Repro;  Restaurant La Granja;  Pintulac; Caixa Popular;  Vip Abogados i Heura Gestió Ambiental, que encapçalen el cartell anunciador d’este esdeveniment esportiu junt a l’homenatjat Cèsar Gracia. El Moto Club Sueca tindrà a la disposició dels aficionats i aficionades esmorzars i barra a preus populars.
Moto Club Sueca