Un veí de Carlet que va patir dissabte passat una agressió amb arma blanca està sent investigat per la Guardia Civil

Martes, 25 de abril de 2023 | e6d.es
• De moment no ha transcendit el motiu ni les circumstàncies de l'agressió

 

Un veí de Carlet va patir dissabte passat una agressió amb arma blanca que està sent investigat per la Guardia Civil. Els fets van tindre lloc al voltant de les sis de la vesprada en la confluència dels carrers Ausiàs March amb Concepción Arenal.
L’agredit, dúns 50 anys, es troba recuperant-se a l’Hospital la Fe de València de la ferida que va patir al coll i que, afortunadament, no li va afectar a cap organ vital.
De moment no ha transcendit el motiu ni les circumstàncies de l'agressió.
La Policia Local de Carlet  va rebre una trucada en la qual s’alertava de què una persona ferida sagnava de manera abundant, per la qual cosa ràpidament es van desplaçar les dues patrulles que hi havia al carrer i es va alertar a una unitat del SAMU.
Un veí que va trobar al ferit va tractar de tapar la ferida amb una tovallola mentre que una altra persona que circulava per la zona va traslladar al ferit al centre de salut de Carlet, on va rebre les primeres atencions mèdiques, posteriorment  va tindre que ser evacuat a l'Hospital La Fe, on segons les fonts consultades, va quedar ingressat.
E6D