Un veí d'Almussafes ha sigut estafat amb unes entrades per a la final de la Champions League

Domingo, 24 de julio de 2022 | e6d.es
• La Guàrdia Civil deté a l'estafador de les entrades de futbol i altres 2 persones estan sent investigades per una segona estafa al mateix denunciant

._000006
La Guàrdia Civil de València ha detingut al responsable d'una estafa a un veí d'Almussafes que va intentar adquirir unes entrades per a presenciar la final de la Champions League. A més, altres 2 persones estan sent investigades per una segona estafa al mateix denunciant, que va intentar adquirir unes entrades per a veure el partit al Bernabéu.
Els agents de la Guàrdia Civil van donar principi a la investigació de l'Operació ‘*STUNNED’ després de rebre la denúncia d'un veí de la localitat d'Almussafes (València), que va assegurar haver sigut víctima d'una estafa en intentar adquirir unes entrades de futbol.
Els fets van tindre lloc a la fi del mes de maig, quan el denunciant va posar un anunci en una coneguda aplicació de compra i venda, indicant estar disposat a comprar 4 entrades per a la final de la Champions League que se celebrava a París. Dies més tard, una persona es va posar en contacte amb ell oferint-li 4 entrades per un import de 900 euros. Finalment, el denunciant va realitzar el pagament de 450 euros en concepte d'avançament, després de la qual cosa es va tallar tot tipus de comunicació amb el suposat venedor.
Davant la impossibilitat del denunciant d'aconseguir aquestes entrades, va contactar a través de la mateixa aplicació amb un altre individu que deiavendre 4 entrades per a presenciar aquesta final de futbol en una pantalla gegant instal·lada al Bernabéu, per un import de 120 euros. No obstant això, el denunciant va obtindre el mateix resultat.
Finalment, el mes de juny passat, i després d'una laboriosa investigació, els agents de la Guàrdia Civil van aconseguir identificar als responsables de les citades estafes, sent el primer d'ells, 1 home de 24 anys i de nacionalitat espanyola, detingut a València, mentre que altres 2, un de 22 anys i de nacionalitat espanyola i un altre de 28 anys i de nacionalitat marroquina, residents un a Ontinyent i un altre a Palma, estan sent investigats per la comissió de la segona estafa.
La investigació ha sigut duta a terme per la Guàrdia Civil d'Almussafes (València).
Les diligències han sigut entregades en el Jutjat de Primera Instància i Instrucció Número 2 de Carlet.
La Guàrdia Civil recorda que la revenda d'entrades no està permesa. Has de comprar les entrades al proveïdor oficial. En aquesta mena d'esdeveniments són moltes les persones que tracten d'obtindre beneficis a costa de la confiança dels compradors, per això és primordial estar molt atents en transaccions que es realitzen a través d'Internet o diferents aplicacions de la teua terminal mòbil.
E6D | Guàrdia Civil._000733

._000829