12/02/2013

POBLACIONS » Benifaió » Bàsquet » Esports

Un Roquette Benifaió molt minvat no pot en Alcantarilla (74-56)

L’objectiu d’aquesta nova setmana es el de recuperar als jugadors lesionats

A les baixes conegudes d’Enric Ortega i Jose Pastrana, es va sumar la de Pablo Masso i un Carles Franco que no havien entrenat durant tota la setmana, el primer amb problemes musculars i el segon amb un procés víric que el va impedir rendir en plenitud de condicions. A açó hi ha que sumar que Gamir va patir un cop al genoll que el va fer jugar llastrat durant la resta del partit i a les baixa es va afegir Ximo Gimeno per un altre cop. Tot açó va fer que Benaiges tinguera que apel•lar a l’èpica per a intentar traure un bon resultat del llarg desplaçament a la localitat murciana d’Alcantarilla.
Vist el panorama, els locals varen començar forts i conscients de la falta de rotació dels de Benifaió i s’emplearen amb intensitat en defensa i adquiriren una còmoda renda de 17 punts al minut 3 del segon quart. Els visitants havien eixit excessivament fluixos fins eixe moment en el que sols havien anotat 9 punt. Benaiges va demanar un temps mort i va ordenar una defensa zonal. La reacció no es va fer esperar. El CBM Roquete va encadenar 17 punts consecutius per tancar el quart i aplegar al descans amb una diferència encontra de 6 punts i amb opcions.
Al tercer quart, la igualtat va ser la tònica dominant ja que els murcians no aconseguien trencar l’entramat defensiu del Roquette Benifaió i l’aportació de Carles Franco va ajudar a que les diferències es reduïren a no mes tres punts i amb possibilitats de donar la sorpresa.
Però el desgast físic i una major contundència defensiva dels locals va passar factura al Roquette Benifaió i a poc a poc es varen anar distanciant en el marcador, fent que la diferència fos insalvable. Amb el partit decidit, els locals varen anotar tres llançaments triples de manera consecutiva a l’últim minut del partit fent que el resultat fos mes ample del que reflexa el joc i els mèrits mostrat per uns i altres.
L’objectiu d’aquesta nova setmana es el de recuperar als jugadors lesionats i que a Benaiges se li presenta complicada ja que rep el proper dissabte a les 18:00 al municipal de Benifaió al segon classificat, el Bàsquet Archena i que amb la seva victòria davant el C.B. Cartagena es converteix en clar aspirant a competir amb el C.B. Begastri per la primera plaça del grup.