Un recinte esportiu empalustrat provoca que Alzira no desperte l'amor a primera vista

Lunes, 11 de marzo de 2019 | e6d.es
• La sensació de la imatge de la ciutat es dóna a partir de la primera cosa que veu un visitant. A Alzira és per a posar-se a plorar...

Una gota de llima | Per: El buen entendedor
 
La setmana passada Fernando Pascual presumia en este diari dels treballs de manteniment de la locomotora Mikado d'Alzira. Cal reconéixer que eixa màquina és imponent i li dóna una certa identitat a eixa zona. Un element atractiu a l'entrada d'Alzira. El que em qüestione és per què no es diu el que han costat els treballs que s'han fet. Segurament em cabrejaria menys saber el cost d'esta inversió municipal que l'últim capritx de 16.000 euros de l'Emperatriu Aguilar.
Si seguim per la mateixa carretera, des del pont José Pellicer fins a l'entrada d'Alzira, veiem el Poliesportiu Fontana Mogort i quan un ho veu donen ganes de plorar. M'agradaria saber qui va ser el cap pensant a la que se li va ocórrer que es pintaren eixes parets amb semblants mamarratxades. Igual s'ha fet per a espantar a pardals, mosquits i feristeles i jo no arribe a comprendre semblant lucidesa.