Un miler de persones assisteixen a la presentació oficial de la temporada del Club de Futbol Almussafes

Viernes, 20 de noviembre de 2015 | e6d.es
• L'escola, que compta amb 200 alumnes distribuïts en dotze equips, va celebrar aquest acte dissabte passat 14 de novembre


._000338


._000246
 
Amb esperança i il•lusió va presentar dissabte passat la nova temporada esportiva davant els aficionats el Club de Futbol Almussafes. Els 12 equips que integren la seua escola, que sumen al voltant de 200 alumnes, van participar en aquest acte que va servir per a iniciar de manera oficial el curs i per a transmetre als ciutadans la seua obstinació per seguir fent gran l'entitat. Testimonis d'aqueixa energia van ser l'alcalde, Toni González, i el regidor d'Esports, Pau Bosch.
Dissabte passat 14 de novembre a la vesprada, el Club de Futbol Almussafes va celebrar en el Camp de Futbol Municipal de la localitat la presentació al públic dels equips de l'escola que aquest 2015-2016 estan competint en les lligues de les diferents categories. Al voltant de 1.000 persones entre familiars, amics i seguidors es van reunir en la citada infraestructura pública per a arrancar de manera oficial la nova temporada en un acte que va comptar amb la presència de la Junta Directiva de l'entitat i amb la de l'alcalde, Toni González, i el regidor d'Esports, Pau Bosch.
Durant la seua intervenció, el primer edil, va destacar “l'esforç i il•lusió dels jugadors, entrenadors, representants del club i dels pares i mares, motor dels grans resultats obtinguts fins a la data i dels projectes que vos portaran a seguir triomfant en el terreny de joc a partir d'ara”.
L'acte va començar amb la presentació dels dotze equips amb els quals compta el club aquesta temporada, integrats per un total de 200 jugadors amb edats compreses entre els 3 del Querubí i els més de 30 de l’Amateur. Tots ells van posar per a les fotografies oficials amb els seus respectius equipatges. El Director Esportiu, Arturo Tamarit, assegura que el nombre d'alumnes de l'escola segueix sense tocar sostre fins al punt que alguns joves s'han quedat sense fitxa perquè no poden abastar a més. “L'equip està fent-se gran i no solament pel nombre de futbolistes sinó també per la seua qualitat. Enguany Pepe Copoví està jugant en les files del València C.F. i quatre xiquets més estan sent barrejats per a la seua possible incorporació a la Selecció Valenciana de Futbol”, comenta Tamarit. Però la llista d'objectius aconseguits no finalitza ací. El club té signat amb el Vila Real Club de Futbol un acord de col•laboració que permet que els joves puguen anar fins a la ciutat castellonenca a disputar partits i ser provats, un conveni amb possibilitats de convertir-se en una afiliació amb l'equip groc, la qual cosa suposa que Almussafes podria ser en un futur un dels centres de la pedrera d'aquesta entitat de primera divisió.
L'acte va concloure amb la celebració d'un partit amistós que va enfrontar als equips amateur de l'Almussafes i del Benifaió, que va comptar amb els ànims i suport d'un nodrit grup d'aficionats que, segons indiquen des del propi club, està en vies de convertir-se en una penya oficial del conjunt almussafeny.
Ajuntament d'Almussafes