Un guŕrdia civil fora de servei socorre a una dona de 70 anys que va patir un robatori amb violčncia a Sueca

Martes, 7 de agosto de 2018 | e6d.es
• Va observar mentre circulava amb el seu vehicle com un home s'acostava a una dona i li arrancava la bossa amb violčncia, fent caure la dona contra el sňl
._000564

._000566
Un guàrdia civil destinat a Sueca, mentre es trobava fora de servei va auxiliar a una dona que havia patit un robatori amb violència i, a més, va poder reconèixer la identitat de l'autor dels fets.
En el moment del succés el guàrdia civil circulava amb el seu vehicle quan observà que un home s'acostà a una dona d'uns 70 anys i d'una forta estirada li va arrancar la bossa, amb tanta força que va caure al sòl de forma violenta.
Immediatament l'agent es va dirigir per a assistir a la víctima i va procedir al seu trasllat a dependències oficials, per a avisar als seus familiars, posteriorment va ser tractada en el centre de salut de les ferides patides en un braç a causa de la caiguda. Gràcies a l'experiència i coneixement delinqüencial de la zona, l'agent va poder reconèixer i identificar a l'autor dels fets, i l'endemà per part d'agents de la Guàrdia Civil de Sueca es va procedir a la detenció d'aquesta persona, un home de 36 anys i origen espanyol implicat en un delicte de robatori amb violència.
Les diligències han passat a la disposició del Jutjat de primera instància nº 4 de Sueca.
E6D
Guàrdia Civil