Un any de legislatura | Entrevista a l'alcaldessa de Fortaleny Juani Clos

Lunes, 18 de julio de 2016 | e6d.es
• "Fent política a peu de carrer hem aconseguit assolir el 60% del programa electoral"

._000433
._000443
 
Des del diari El Seis Doble comencem una nova roda d’encontres amb les alcaldesses i alcaldes de les comarques de la Ribera Alta i la Ribera Baixa. En esta sèrie d’entrevistes volem fer un balanç de com ha estat este primer any de legislatura, tant siguen nous equips de govern o continuen al poder els mateixos partits polítics.
Començarem sempre intentant buscar un titular, per a plasmar de forma curta quina és la valoració que fan els nostres polítics d’esta nova legislatura. Després anirem desgranant els pilars bàsics que fonamenten la vida diària dels nostres municipis.
En primer lloc ens interessarem pel deute que puguen tindre les arques municipals i demanaren que ens detallen quines mesures s’han activat des dels Consistoris per reduir despeses.
L’ocupació també ens preocupa, sol•licitarem als batlles dades d’atur als municipis i si s’han posat en marxa mesures per a pal•liar la taxa de desocupació, quines ajudes s’han activat per a ajudar a la xicoteta empresa local i comerç i en quin estat d’activitat es troben els polígons industrials.
L’educació i la cultura, l’urbanisme, el teixit associatiu i els serveis socials també seran tractats en els podcasts d’àudio que adjuntem a cadascuna de les entrevistes.
E6D
._000387