Troben en un pou el cos sense vida de Wafaa Sebbah

Jueves, 17 de junio de 2021 | e6d.es
• Els veïns de La Pobla Llarga es concentraran, a les 19:00 hores, front l'Ajuntament, en repulsa per l'assasinat de la jove

 

Agents de la Guàrdia Civil han localitzat les restes mortals de Wafaa Sebbah, de 19 anys, desapareguda des del 17 de novembre de 2019, en un pou, al terme municipal de La Pobla Llarga, que se situa en una finca relacionada amb la família de l'assassí confés. La finca pertanyia a la família del detingut, però va ser venuda fa un temps. Els treballs de rastreig s'han centrat en aquesta segona finca després de la inspecció a primera hora d'una altra propietat d'un familiar de l'ara ja assassí confés.
La troballa del cadàver s'ha produït durant el registre amb georradar i bussos d'este segon terreny, segons ha publicat el diari Levante-EMV.
La Guàrdia Civil ha decidit suspendre al migdia la busqueda en l'altra propietat de la família en comptar amb nova informació que apuntava al fet que el Tuvi va poder haver deixat el cos de Wafaa en un pou d'una altra propietat pròxima. En aquesta segona inspecció el dispositiu ha comptat amb la participació el grup d'especialistes en activitats subaquàtiques de la Guàrdia Civil (GEAS) i també amb integrants grup de rescat i intervenció en muntanya (GREM).