Tretze estudiants realitzaran les seues pràctiques en Almussafes dins del programa 'La Dipu et beca'

Jueves, 9 de mayo de 2013 | e6d.es
• Per quint any consecutiu, el consistori d'Almussafes s'ha sumat al projecte “La Dipu et beca”

Dijous que ve dia 16, el consistori d'Almussafes obrirà el termini de presentació d'instàncies per a participar en el projecte “La Dipu et beca” 2013. Fins a divendres que ve dia 24, els jóvens estudiants interessats a desenrotllar les seues pràctiques en diferents àrees d'activitat de l'administració local podran presentar la corresponent sol•licitud en l'ajuntament.
Després de la baremació de les peticions registrades per part de la comissió avaluadora, l'ajuntament becarà a un total de tretze jóvens estudiants durant els mesos de juliol i agost, que desenrotllaran les seues pràctiques en diferents àrees de l'administració local, labor per la qual percebran 1.000 euros per alumne.
Per quint any consecutiu, el consistori d'Almussafes s'ha sumat al projecte “La Dipu et beca”, impulsat des de la Diputació de València per a possibilitar que els jóvens estudiants majors de 18 anys, que estiguen cursant estudis universitaris i de Formació Professional, realitzen pràctiques relacionades amb la seua especialitat en el seu propi municipi.
Dijous que ve dia 16, l'ajuntament inicia el període de presentació de les sol•licituds per a acollir-se a les tretze places de pràctiques convocades. La documentació, que inclou les bases ja es troba disponible en la pròpia Casa Consistorial, així com en la web municipal www.almussafes.es, en l'apartat de tauler d'anuncis. “Tot i que encara falta una setmana per a poder presentar la instància, els estudiants interessats ja poden consultar les bases i anar preparant la documentació”, expliquen des de l'ajuntament.
Igual que en les quatre edicions anteriors, conclòs el termini de presentació de les peticions, fixat per a divendres que ve dia 24, una comissió avaluadora estudiarà els expedients presentats pels aspirants per a realitzar la corresponent  baremació i selecció i la consegüent proposta d'adjudicació de les tretze beques assignades a Almussafes, igual que en la passada convocatòria. El perfil dels candidats el realitzarà el propi ajuntament, basant-se en les seues necessitats concretes i en els llocs disponibles.
La iniciativa incentiva econòmicament als becaris, els que iniciaran les seues pràctiques el pròxim dia 1 de juliol i percebran de nou una bossa d'ajuda de 500 euros bruts mensuals per la seua dedicació professional. El període de realització de les pràctiques de  “La Dipu et beca” s'establix durant els mesos de juliol i agost, per la qual cosa els estudiants becats percebran 1.000 euros per la totalitat de les pràctiques.
De nou l'Ajuntament d'Almussafes aportarà el 20% del cost del programa, que ascendirà a la quantitat de 2.600 euros, i la Diputació de València finançarà el 80% restant.
Ajuntament d'Almussafes