Tres pantalles tàctils, nou recurs per al camí natural de l’antic trenet

Viernes, 23 de septiembre de 2022 | e6d.es
• Amb la col·laboració dels ajuntaments de Carcaixent, Alzira i la Barraca d’Aigües Vives
._000410
Amb la finalitat de potenciar i donar a conéixer el camí natural de l’Antic Trenet la Mancomunitat de la Ribera Alta, amb la col·laboració dels ajuntaments de Carcaixent, Alzira i la Barraca d’Aigües Vives, ha instal·lat tres pantalles tàctils on es pot trobar informació relacionada amb el camí natural: historia del trenet, llocs interessants del recorregut, enllaç a les pàgines web de turisme dels ajuntaments, etc.
S’han instal·lat tres pantalles informatives, una en cadascun dels municipis per on transcorre el camí. Així, a Carcaixent es troba prop de l’estació de tren, al kilòmetre 0 del camí, concretament a la façana del pavelló municipal, mentre que a Alzira la pantalla ha quedat instal·lada en la TouristInfo de la plaça del Regne. Finalment, l’altra pantalla tàctil s’ho col·locat en la façana de l’Ajuntament de la Barraca d’Aigües Vives.
“Amb aquestes pantalles informatives donem un nou impuls al nostre camí natural” ha assenyalat el president de la Mancomunitat, Txema Peláez. “A través d’aquest nou recurs els visitants podran conèixer millor la història de l’antic trenet, el llocs d’interés que es presenten al llarg del camí i altra informació que els permetrà gaudir més de la visita”.
Mancomunitat de la Ribera Alta


._000006
._000606