Treballat triomf del Castellonense per 1 a 0 al Tavernes de Valldigna

Lunes, 26 de febrero de 2018 | e6d.es
• La pròxima jornada el Castellonense visitarà el difícil camp del Tous

._000517
UD Castellonense ha format en porteria amb Eric, i els jugadors de camp, Ramsés, Mendoza, Penalva, Santi (Marcos Castells, 88’), Marcos Campos, Clausi (Castaños, 79’), Jefrie, Revert (Manuel Martin, 55’), Alberto López, Wellington. Entrenador, Abel Buades Vendrell. Capità equip, Revert. Delegat equip, Iñaki Rodríguez. Delegat de camp, José Caldes Mascarós.
CF UE Tavernes de la Valldigna, ha format amb Xumi, en porteria, i els jugadors de camp, Sol (Fonseca, 75’), Palomares, Borja (Jordi, 78’), Edu López, Estruch, Aaron, Guille, Pablo (Magraner, 78’), David (Talens, 68’), Hèctor. Entrenador, Alberto Montes Grimaldo. Capità equip, Palomares. Delegat equip, Sergio González.
Gol de la UD Castellonense, marcat per Marcos Campos (56’).
Partit arbitrat pel col•legiat, Alejandro Serna Vázquez, auxiliat en les bandes com Assistent 1r, Gabriel Mateu Rosselló, i com Assistent 2n, Òscar Garcia Martin. Delegació Arbitres d’Elx.
Va amonestar, als jugadors de la UD Castellonense, Mendoza (34’), Penalva (44’), Selvas (75’)
I als jugadors de CF UE Tavernes de la Valldigna, Edu López (51’), Guille (83’), Aaron (89’).
Partit de futbol jugat el diumenge, 25 de febrer 2018, a les 16,00 h., en el Camp Municipal L’Almenà, de Villanueva de Castellón, corresponent a la Jornada 24, Grup III de la Regional Preferent, en una bona vesprada, i el terreny de joc en bones condicions per la pràctica del futbol.
Partit dels considerats “trampa”, en el que Tavernes no tenia res a perdre, i li havia guanyat en el partit d’anada per 3 a 1, i el Castellonense que no devia deixar escapar cap punt del seu camp, si vol estar lluitant en l'alt de la classificació per l’ascens.
Primera part amb joc molt travat i aspes, en el que els dos equips guardaven la seua esquena, i esperant un descuit del contrari, que els permetria avançar-se en el marcador, i on el Castellonense ha tingut més ocasions de foradar la porteria visitant i desaprofitades.
En el 9’, el jugador de Montes, Edu López, ha tractat sorprendre el porter del Castellonense, en traure una falta directa prop de l’àrea xicoteta, i envia el baló a les mans d’Eric. La rèplica dels jugadors d’Abel, no s’ha fet esperar i Marcos Campos encara porteria amb el baló controlat per banda dreta cap a la porteria visitant, i el seu xut a porteria és rebutjat el baló a corner per Xumi. En el 15’, Welington ha rematat el baló de cap, una falta treta per Santi, a les mans de Xumi. En el 30’, falta a Jefrie, que la trau Clausi i Marcos Campos remata de cap el baló, rebutja la defensa, i Alberto López remata el baló de capdavant el porter, que apuradament el rebutja.
El jugador d'Alberto, Edu López, en el 39', ha enviat el baló a les mans d’Eric, a baló parat, en traure una falta directa.
I en les acaballes de la primera part, en el 42’, Wellington, ha disposat d’una bona oportunitat de gol, en una jugada que controla el baló dins l’àrea, xuta a porteria i Xumi rebutja el baló amb els punys.
Segona part molt semblant a la primera, però amb els nervis més alterats, i on el joc travat i espès del Castellonense, no ha donat pas a definir les jugades per banda, dins l’àrea de Tavernes.
1 a 0, en el 56’. Jugada de Jefrie amb el baló controlat per banda esquerra, centra el baló a l’àrea de Tavernes, i Marcos Campos, empalma el baló a mitjana altura i l’envia al fons de la xarxa de la porteria defesa per Xumi. En el 63’, Tavernes ha tingut l’empat Edu López en les seues botes, en traure una falta directa, enviant el baló per dalt la barrera local, que ix llepant el llarguer.
Una bona combinació de baló, en jugada per banda dreta de Clausi, que envia el baló a Ramsés, situat dins àrea xicoteta davant de Xumi, i no arriba per poc a rematar el baló, que rebutja el porter de Tavernes, i que podria haver sigut el segon gol del Castellonense.
Finalitzada la Jornada 24, i després dels resultats, el Castellonense es col•loca 4t de la classificació amb 48 p., empatat amb Benigànim 3r, a 1 punt de Dénia, 2n, i a 5 p. del líder Atzeneta. Tavernes amb 33 p., ocupa el lloc 11, empatat ama el Tous (10) i el Benidorm CD (9).
La pròxima Jornada, duel entre dos equips de la Ribera Alta, on el Castellonense visitarà el difícil camp del Tous, i Tavernes, rebrà a casa, al Ciudad de Benidorm.
Eduardo Sala, text i fotos


._000410

._000518