Tous inaugura les noves instal·lacions de la Biblioteca Municipal

Viernes, 28 de octubre de 2022 | e6d.es
• Nombrosos veïns es van donar cita en la inauguració que va finalitzar amb actuació del Gran Jordiet per als més xicotets

._000626
Satisfacció per part de l'equip de govern de Tous després de diversos anys d'intens treball per poder inaugurar les noves instal·lacions de la Biblioteca Municipal. A partir d'ara, les associacions culturals i festives de la localitat disposaran de sales de reunions per a la realització de les seues activitats.
També els estudiants i escolars de la localitat tindran accés a tot el material i una sala amb ordinadors portàtils per a poder fer els seus treballs.
Per a Alicia Ramos, regidora de Cultura de l'Ajuntament de Tous, "per fi s'han pogut acabar les obres i la nova biblioteca ja és tota una realitat, esperem que tots els veïns de la localitat sàpien l'esforç realitzat des de l'Ajuntament perquè puguen accedir a multitud d'actes culturals que es realitzaran en aquestes noves instal·lacions".
L'edifici de la Biblioteca compta amb diverses sales de reunions, una sala d'informàtica amb 4 ordinadors portàtils, una sala adaptada als més xicotets, diversos espais per a la consulta i la lectura dels llibres i una àmplia sala multifuncional on es realitzaran cursos i conferències.
Per al tinent d’alcalde de la localitat Juan Ramón Báguena, " aquest és un dels molts projectes que tenen que realitzar des de l'Ajuntament de Tous, ara queda per davant l'asfaltat de diversos carrers, la rehabilitació de diverses zones verdes del municipi i també diversos projectes referents en l'agenda 2030, amb la instal·lació de carregadors elèctrics en la localitat i la implantació de plantes d'energia solar".
E6D

 

 

._000853 

._000410