Tallada la CV-50 a Alzira en el pont de Pellicer els dies 7 i 8 de març

Sábado, 7 de marzo de 2020 | e6d.es
• Des del dissabte 7, a les 7 del matí, al diumenge 8 de març, a les 12 hores
._000606 
._000627
La Conselleria d’Infraestructures, Territori i Medi Ambient de la Generalitat informa del tall de la CV 50, tram delpont de Pellicer sobre el riu Xúquer a Alzira per al pròxim cap de setmana des del dissabte 7 a les 7 del matí aldiumenge 8 de març a les 12 hores.
Este tall està motivat per una de les fases de reparació de danys a la carretera que passa per baix de la CV 50. El passat mes de febrer va tindre lloc un accident de trànsit en el qual un camió que circulava per la ronda d’Europava col•lisionar contra el tauler del pont i va ocasionar el trencament d’una canonada de distribució de gas d'alta pressió i diverses bigues del pont.
El pròxim cap de setmana l'empresa subministradora, NEDGIA,farà la substitució de la canonada de gas. Els treballs des del moment de l’accidentfins arahan consistit en la preparació d’un desviament soterrani que es connectarà a l'existent a manera de circumval•lació. Una vegada finalitzada esta fase, cal connectar definitivament i eliminar el tram de conducció danyat. Per això, és necessari el tall total del trànsit en la CV 50 al pont tant per als vianants com per a vehicles per a garantir la seguretat en els treballs esmentats de substitució i comprovació de la nova conducció.
Ajuntament d'Alzira


._000600

._000715