Supervisen l’obra d’emergčncia al CEIP Sant Antoni de la Mar a Cullera

Viernes, 30 de julio de 2021 | e6d.es
• Conselleria i l’Ajuntament estan tramitant una inversió de més de 600.000 euros amb el Pla Edificant per donar solució a este centre educatiu

._000820
L’Ajuntament de Cullera, la Conselleria d’Educació i la comunitat educativa del CEIP Sant Antoni de la Mar han supervisat les obres d’emergència d’este col·legi. L’alcalde Jordi Mayor, la regidora d’Educació, Silvia Roca, i el regidor d’Urbanisme, Bernat Escolá, han estat acompanyats pel director general d’infraestructures de la Conselleria d’Educació, Victor Garcia, membres de la corporació local, i representants de la direcció del centre i de l’AMPA.
Durant la visita l’alcalde ha destacat que “el problema que hi havia en l’estructura del sostre va a solucionar-se”. De fet, Mayor ha remarcat que “si no hi ha un 100% de seguretat perquè xiquets i xiquetes i comunitat educativa puguen començar el curs en garanties, el curs no començarà”.
En la mateixa línia, el director general ha assenyalat que la primera setmana de juliol “ens reunírem amb la comunitat educativa per transmetre’ls que ara mateixa s’anava a fer l’actuació necessària per garantir l’entrada de tot l’alumnat el pròxim curs i tindre tranquil·litat i seguretat”. “L’esforç en esta obra d’urgència és el que toca i el necessari”, assenyala Garcia.
Així mateix, Garcia també ha explicat que “hem vingut amb els informes del tècnic, que ha donat totes les explicacions, perquè tenim el compromís de transmetre tot allò que la direcció i comunitat educativa necessiten”.
Cal tindre en compte que la Conselleria i l’Ajuntament estan tramitant una inversió de més de 600.000 euros amb el Pla Edificant per donar solució a este centre educatiu que necessita d’una intervenció integral. Precisament, segons ha informat Mayor, “estem tramitant les obres del Pla Edificant que també contempla actuacions en el Llopis Marí i l’Escolaica, de cara a que eixes inversions que arriben a Cullera puguen accelerar-se”.
Ajuntament de Cullera
 

._000351

._000772