SumacÓrcer executa diverses obres de reforma en fins a set punts del municipi

Sßbado, 28 de octubre de 2017 | e6d.es
• El Consistori arregla i neteja algunes de les zones mÚs afectades pel pas del temps
._000271
La localitat de la Ribera Alta s'ha posat mans a l'obra i ha realitzat diverses millores en fins a set llocs distints. Reformes urbanes que beneficiaran a tots els veïns de Sumacàrcer, ja que les actuacions s'han dut a terme en els camins del terme municipal com la senda del Barranc del Llop, i en carrers com el Rei en Jaume. En el Barranc de Caballero i el Barranc Curtet, s'ha netejat la contornada i al mateix temps, s'ha procedit a l'asfaltat del camí i a posar pegats en els trams més afectats pel pas dels vehicles i les pluges. Així mateix, en el rincó l’Assut i les sendes del Barranc del Llop i del Camí de la Costa també han patit una transformació favorable amb la seua adequació.
En el carrer Rei en Jaume s'ha reparat el desaigüe fluvial i s'ha procedit al manteniment de la via pública. Al mateix temps, s'ha millorat l'accés de les persones amb mobilitat reduïda.
Finalment, una empresa especialitzada s'ha encarregat dels treballs de prevenció i control de plagues en els arbres i arbustos dels parcs i jardins del poble. A més, se'ls ha aplicat el tractament contra fongs i l'abonament de microelements amb pràctiques de pulverització foliar externa i endoterapia, un mètode terapèutic de tractaments fitosanitaris que consistix en la injecció del producte i/o abonament directament en el sistema vascular de la planta. «A través de la brigada municipal, s'han arreglat les àrees que demanaven urgentment una millora. Es tracta d'una sèrie de treballs amb els que es busca que Sumacárcer estiga preparat a les necessitats dels seus veïns. Al llarg dels pròxims mesos, s’aniran completant nous espais», va sentenciar Txema Peláez, alcalde de la localitat.
La Vall del Xúquer