Sueca torna a mostrar la seua solidaritat este diumenge en la Mitja Marató

Sábado, 30 de enero de 2016 | e6d.es
• Entrevista a Vicent Baldoví, regidor d'Esports i Cultura de l'Ajuntament de Sueca


._000305


._000338
 
El proper diumenge, 31 de gener, Sueca celebrarà la 9 ª edició de la Mitja Marató Via  Materal – Ciutat de Sueca que organitza la Falla Via del Materal en col•laboració amb l'Ajuntament de Sueca, a través de la Regidoria d'Esports. El circuit serà urbà i rural, similar al de l'anterior edició, tot i que contempla algun canvi poc significatiu.  El recorregut de 21.097 metres comença i acaba al Passeig de l'Estació, un dels indrets més emblemàtics de la ciutat i discorre pel centre urbà i pels voltants del Riu Xúquer.
I la prova és alhora una cita solidària amb Avapace, l'Associació Valenciana d'Ajuda a la Paràlisi Cerebral. Els participants tenen l'opció de col•laborar amb esta associació amb la seua inscripció.
A hores d'ara ja hi ha vora 250 participants confirmats i tots aquells que estiguen interessats en sumar-s'hi encara poden inscriure's a la web www.cronnorunner.com
Entre els participants hi haurà també membres del Club d'Atletisme Avapace Corre, que treballa per fomentar la integració en la societat de les persones amb paràlisi cerebral a través de l'esport.
Com en totes les altres edicions, hi haurà pòdium per als tres primers classificats de la categoria masculina i femenina i també per als sis participants més ràpids de la categoria   fallera, també masculina i femenina. La setmana vinent els organitzadors i col•laboradors presentaran la prova en roda de premsa on explicaran tots els detalls i les novetats de la novena edició de la cursa.
Ajuntament de Sueca
._000385
 


 

._000406 


._000377