Sueca torna a actuar en una construcció abandonada davant el perill d'enfonsament

Sábado, 12 de febrero de 2022 | e6d.es
• A causa de filtracions d'aigua de pluja que havien anat deteriorant els materials constructius

._000748
L'Ajuntament de Sueca, a través de la Regidoria d'Urbanisme, ha tornat a actuar de nou amb l'objectiu de protegir la seguretat dels veïns i veïnes del municipi. En este cas, els treballs han consistit a derrocar una edificació situada al carrer del Proletariat, número 1, que suposava un perill per a tots els vianants davant el risc de col·lapse de la seua estructura a causa de filtracions d'aigua de pluja que havien anat deteriorant els materials constructius.
“Continuem actuant en edificacions abandonades, amb una antiguitat superior als 50 anys, que no han tingut cap manteniment en tot este temps. Esta deixadesa al llarg dels anys, ha provocat continus danys materials també a les construccions confrontants, amb la conseqüent probabilitat d'enfonsament i el perill de patir alguna desgràcia personal entre els veïns de cases contigües o persones que passaren per eixe carrer. En el cas concret d'esta edificació, l'habitatge confrontant pertany a una persona major que es trobava en una situació de desemparament davant la falta d'interés mostrada per anteriors administracions fins a este moment, que hem actuat salvaguardant la seguretat dels nostres veïns”, ha explicat el regidor d'Urbanisme, Fernando Franco, qui ha remarcat que, una vegada més, s'està donant resposta a les queixes que han romàs guardades en un calaix durant molt de temps “i no pararem de treballar per vetlar i garantir la seguretat de la nostra ciutadania, demostrant que continuem apostant, dia a dia, per millorar un poc més la nostra ciutat”.
Per la seua part, l'alcalde de Sueca, Dimas Vázquez, ha assenyalat que estes actuacions es realitzen en edificacions que, “a causa del seu abandó i falta de manteniment, poden posar en perill la integritat física de les persones. En este cas concret, va ser el veïnat del mateix carrer el que va vindre a l'Ajuntament a explicar eixa situació tan greu i nosaltres, després de passar tots els processos administratius pertinents, hem procedit ja a executar l'enderrocament per a evitar una desgràcia i que l'entorn puga estar en les millors condicions possibles”.
Ajuntament de Sueca

 

._000705

._000562