La trobada provincial de Centres de Majors a Sueca ha resultat tot un čxit

Lunes, 30 de abril de 2018 | e6d.es
• La iniciativa va reunir dissabte vora mig miler d'usuaris de centres de diferents municipis de la província de Valčncia i de Conca

._000246

._000486
La trobada provincial de Centres de Majors que ha tingut lloc este dissabte a Sueca ha resultat tot un èxit. La iniciativa va superar les expectatives previstes i va reunir vora 500 persones a la capital de la Ribera Baixa procedents de huit municipis valencians i un de la província de Conca.
Usuaris dels CIM de La Pobla de Vallbona, Bétera, Polinyà de Xúquer, Albalat de la Ribera, Benetússer, Cullera, Tavernes de la Valldigna i de la població d'Iniesta (Conca), s'uniren als de Sueca, la població amfitriona, on visitaren diferents localitzacions del municipi.
El regidor de Prevenció Comunitària, Salvador Campillo, junt al d'Urbanisme, Julio Serra, reberen a l'extens grup en la Plaça de l'Ajuntament, que es va establir com a punt de trobada de tots els col·lectius. Els representants municipals van estar acompanyats pel coordinador del departament de Serveis Socials, Toni Banyuls; i la directora del CIM de Sueca, Carolina Morales.
La visita va continuar amb l'itinerari turístic que el consistori va adaptar especialment per a la seua estada, emmarcat en la Ruta del Modernisme. Així, pogueren conéixer de primera mà el casino de la Societat de l'Ateneu i l'Asil d'Ancians, tots dos edificis emblemàtics del patrimoni històric suecà, així com el Passeig de l'Estació, un parc amb un gran valor ambiental per la diversitat i antiguitat de les espècies arbòries que guarda. Les guies van acompanyar als usuaris, dividits en tres tandes diferents per motius de concurrència, per descobrir-los la història dels característics indrets de la ciutat.
El recorregut va finalitzar en el Casal Multiusos, on gaudiren tots junts d'un esmorzar de germanor. Allí els va donar la benvinguda l'alcaldessa de Sueca, Raquel Tamarit. La màxima autoritat local va mostrar-se molt orgullosa, com a amfitriona, de vore de gom a gom els carrers de Sueca i el casal Multiusos. “És un goig que mantingueu este esperit tan actiu. Sens dubte, sou un dels públics més participatius en les activitats que organitzem els municipis i la idea de la trobada és fantàstica per intercanviar experiències i conéixer les respectives ciutats. És un plaer acollir-vos hui a Sueca” va afegir Tamarit. Amb l'alcaldessa, també estava la regidora de Tercera Edat de l'Ajuntament de Benetússer,  Paquita Lón, i la tècnic, Mª Jesús Moreno, que acompanyaren als seus usuaris.
Per tancar la jornada, els usuaris del CIM de Sueca, com a amfitrions de la trobada, i alguns grups participants, realitzaren una exhibició de balls, gimnàstica, i diferents activitats que practiquen als centres.
Ajuntament de Sueca