Sueca renova la senyalitzaciˇ viÓria en el pont de la partida Heretat

Lunes, 5 de agosto de 2019 | e6d.es
• Els treballs han consistit en la renovaciˇ de la pintura viÓria a les dos voreres de la carretera, i en la instalĚlaciˇ d'uns catadri˛ptics per a ampliar la seguretat en la zona

._000649
._000410
La Regidoria d'Agricultura, a través del Consell Agrari, està realitzant estos dies uns treballs de renovació en la senyalització viària del pont conegut com de l'Heretat. “Es tracta d'un punt molt conflictiu que no estava degudament senyalitzat. És un camí rural que limita amb el polígon industrial. Hem treballat en col·laboració amb la Policia Local per a renovar la senyalització i evitar així nous accidents”, ha explicat el regidor d'Agricultura, José Luis Ribera.   
Els treballs han consistit en la renovació de la pintura viària a les dos voreres de la carretera, i en la instal·lació d'uns catadriòptics per a ampliar la seguretat en la zona. A més, s'ha aprofitat també per a actuar i resenyalitzar l'encreuament dels camins de Mareny de Vilxes i la Tarranquera, un altre punt negre de Sueca. Estes actuacions redundaran en la seguretat, especialment dels agricultors, que són els que majorment  l'utilitzen, així com de totes les persones que circulen per esta zona per a dirigir-se a Mareny Blau. 
Ajuntament de SuecaOFICINES RECOMANADES DE CAIXA POPULAR A LA RIBERA


        

        
._000006