Sueca renova el servei de l'autobús urbà que serà gratuït per a la ciutadania

Sábado, 23 de julio de 2022 | e6d.es
• S'inclouen com a novetats l'augment en el nombre de parades, incloent una en el centre, i l'ampliació de l'horari els caps de setmana
._000841
L'Ajuntament de Sueca, a través de la Regidoria de Serveis Municipals, posa a la disposició de la ciutadania una línia d'autobús urbà renovat que presenta importants novetats per a millorar el servei i la qualitat de vida dels veïns del municipi. El trajecte del bus urbà nou unirà el centre amb altres zones més allunyades de la ciutat, com ara el cementeri, les piscines coberta i descoberta o el Centre de Salut.
“Hem posat en marxa el servei amb el vehicle de què disposàvem, ja que per problemes de subministrament de l'empresa responsable s'ha vist retardat un poc el lliurament del nou autobús. Però en breu disposarem d'ell. Per descomptat, estarà adaptat a totes les necessitats de la població i comptarà amb totes les prestacions”, ha explicat el regidor de Serveis Municipals, Joan Carles Vázquez, qui ha expressat també la seua satisfacció per la posada en marxa d'este servei renovat i millorat.
Entre les importants novetats introduïdes, destaca la gratuïtat del servei per a tota la població. “Qualsevol ciutadà podrà utilitzar-lo gratuïtament les vegades que ho necessite. No ha de pagar res. Este servei del bus urbà sí que depén de l'Ajuntament de Sueca. La resta de línies interurbanes, com les que van al Perelló, a Cullera o a Alzira, depenen de la Conselleria, no són competència nostra”, en paraules de Joan Carles Vázquez. Altres de les novetats introduïdes han sigut l'augment en el nombre de parades, destacant la que s'ha situat en la plaça de Sant Pere, en el centre de la ciutat, i la de la piscina descoberta, per a donar resposta a les demandes de la ciutadania. També s'ha ampliat l'horari de funcionament del bus urbà, incloent les vesprades entre setmana i els caps de setmana (els dissabtes, al matí i a la vesprada, i els diumenges al matí).  
Ajuntament de Sueca