Sueca reivindica el producte de proximitat

Martes, 11 de abril de 2017 | e6d.es
• L'Ajuntament i l'Associació de Venedors de la Plaça organitzen una edició especial de l'esdeveniment “Tasta la Plaça” per Pasqua per fomentar el comerç al mercat municipal

._000368
Este dissabte s’ha celebrat a Sueca el “Tasta la Pasqua” una edició especial per celebrar el X aniversari del ja consolidat “Tasta la Plaça”, una iniciativa que naix ja fa una dècada per promoure les compres als establiments del Mercat Municipal La Plaça al llarg de l’any.
Esta edició especial extra per la pasqua va superar totes les expectatives de l’organització atés que es van vendre vora 5.500 consumicions, una xifra més que considerable atenent la novetat de l'esdeveniment en estes dates, segons apunta l'organització. Els visitants es van poder delectar amb exquisides degustacions dels productes típics locals en esta temporada, com ara llonganisses de pasqua, embotit, coques de nous i panses, panous i mones; tot al ritme de les versions jazz de Jazzmatiks, un quartet que transforma a este estil els temes més actuals de la música pop-rock en valencià.
“Amb este esdeveniment volem reivindicar la vida al nostre mercat i la qualitat del seu producte, enlloc trobarem un producte fresc, de temporada, elaborat i casolà com al nostre Mercat Municipal” ha afirmat el regidor de Comerç i Mercats, Pau Roselló. La jornada va comptar també amb activitats pels més menuts, unflables, animació infantil i una demostració de màgia a càrrec d’un mag professional a la Plaça del Santíssim Crist.
Este dijous, 13 d'abril, es repetirà el sorteig del tres cabassos típics de la pasqua plens de productes de la plaça amb un valor de 200€ cadascun. Els cabassets, que no han trobat encara guanyadors, tornaran a rifar-se al Mercat Municipal La Plaça a última hora de la jornada.
Ajuntament de Sueca