Sueca reconeix l'alumnat premiat pel seu rendiment acadèmic

Miércoles, 30 de marzo de 2022 | e6d.es
• Que atorga anualment la Conselleria d'Educació, Cultura i Esport

._000855
El Centre Municipal Bernat i Baldoví ha acollit l'acte de lliurament dels Premis Extraordinaris al Rendiment Acadèmic del curs 2020-21 que atorga anualment la Conselleria d'Educació, Cultura i Esport. L'Ajuntament de Sueca, a través de la Regidoria d'Educació, ha organitzat una gala per a brindar un reconeixement especial i públic al mèrit acadèmic d'un grup de joves alumnes de Sueca que han destacat pel seu esforç i aptituds en el passat curs.
L'alcalde de Sueca, Dimas Vázquez, després de disculpar l'absència en l'acte del regidor d'Educació per malaltia, ha ressaltat en la seua intervenció el mèrit d'este grup d'alumnes, així com de les seues famílies, per haver aconseguit un resultat acadèmic tan excepcional; i els ha animat a continuar en esta línia d'esforç i treball. L'alcalde ha sigut l'encarregat d'entregar a cadascun d'ells i elles un diploma acreditatiu i un lot de llibres. Els alumnes reconeguts han sigut:
- en Educació Primària: Ian Barquero Moya, Blanca Crespo Coves, Adriana  Pedrós Garrigues, Judit Asensi Albelda, Claudia Garrigós Ruano, Estefanía Hervás  Martínez, María Ibiza Gil, Daniela Osca Iborra, Alejandro Viel Marín, Janna  González Sanmartín, Adriana Matoses Dogaru, Mª Amparo Aranda Llorca, Marcos  González Camilleri, Andrei Cristian Ferchedàu, Aitana Rico Siurana, Miquel Granell  Castells, Pau Mateo Vallet i Carlos Yago Estornel.
- i en Educació Secundària: Helena Lorenzo Gómez, Kevin Moreno Hermano i  Anna Quintero Bueno. 
Així mateix, en l'acte s'ha reconegut també l'excel·lent participació de tres alumnes de Sueca, Alexandre Aguilar Viel, Rui Yin i Felipe Campos Aprigio, en la XXXIII Olimpíada de Física organitzada per la Universitat de València i la Universitat Politècnica, en col·laboració amb la Reial Societat Espanyola de Física i la Delegació per a la Incorporació en la Universitat.
Ajuntament de Sueca._000847
._000841