Sueca promou l’esport en Pasqua per als escolars

Martes, 30 de abril de 2019 | e6d.es
• Sueca acull una nova edició del 3SPORT durant les vacances de Pasqua

._000648
Sueca ha celebrat, del 24 al 26 d'abril, una nova edició del 3SPORT. Escolars de tots els col·legis de la ciutat han estat convidats a participar en estes jornades de joc i competició esportiva que s'han celebrat al Pavelló Cobert del municipi. En total, han estat 14 equips participants dividits en les categories benjamins, alevins i infantils.
L'esdeveniment esportiu, del tot consolidat, ja forma part de l'agenda esportiva de la ciutat i s'inclou en el programa d'Esport Escolar. Com sempre, les xiquetes i xiquets s'han organitzat en diferents equips mixtes per a disputar una lliga de la qual resulta un campió en cada esport. Enguany, com a novetat, a banda de poder practicar futbet, bàsquet, colpbol i ciclisme, la proposta ha inclòs altres dos esports: l'escac i el flag, modalitat de futbol americà que es juga sense proteccions i sense placatges. El Club d'Escacs de Sueca i l'equip de futbol americà Sueca Ricers, s'han incorporat este any al 3SPORT juntament amb els col·laboradors habituals de les últimes edicions com l'Escola Ciclista Sueca.
En este cas, el dimecres 24 es van disputar els partits de futbet i la gimcana amb bicicletes, el dijous 25 es jugaren els partits de bàsquet i els de flag. I el darrer dia, divendres 26 d'abril, ha estat el torn del colpbol, i les partides d'escac. En esta última jornada, va tindre lloc la cloenda i entrega de premis d'esta edició de la lliga esportiva pasqüera al Pavelló Cobert. A la categoria aleví, l'equip campió ha estat, S.D. Sueca; el subcampió, C.F. Promeses; i el tercer lloc fou per a les Pichesplanes 2.0. En categoria Benjamí, els campions van ser els Gladiadors; subcampions, els Cracs; i en tercer lloc es van classificar els Supercracs. Finalment, en la categoria que va registrar una major participació, la Infantil, l'equip campió ha sigut Squad Abduzcan; els subcampions van ser La Elite; i el bronze va recaure en Polletes.
Ajuntament de Sueca._000604
 
._000620