Sueca presenta una nova edició del programa d'Oci al Casal Jove

Sábado, 6 de febrero de 2016 | e6d.es
• El programa s’iniciarà este mateix dissabte, 6 de febrer, amb un taller de galetes que començarà a les 18:30 al Casal Jove de Sueca

._000354


._000406
 
La Regidoria de Joventut de l'Ajuntament de Sueca en col•laboració amb el Consell de la Joventut ha presentat una nova edició del programa d'Oci al Casal Jove, un programa d'oci alternatiu per a les generacions  joves del municipi. “Des de la Regidoria de Joventut estem molts satisfets amb el treball que realitza el Consell de la Joventut. Cada vegada s’hi suma més gent, cada vegada són més els que participen en les activitats que proposem en este programa i només esperem que esta nova edició tinga la mateixa bona acollida. Este projecte ajuda a dinamitzar la vida jove en la nostra ciutat” ha afirmat el regidor de Joventut, Xavier Masó.
El programa d’enguany comprén un ampli i variat ventall d’activitats. En esta ocasió, s’han programat nombrosos tallers temàtics, de cuina, de reciclatge i manualitats i també s’han organitzat jornades de jocs, activitats esportives, sessions de karaoke, campionats de videojocs i cine. A més a més, com en les darreres edicions, hi ha previst també fer algunes eixides, així s’han programat per exemple diferents excursions per fer patinatge sobre gel, jugar a birles o al laser game.
El programa s’iniciarà este mateix dissabte, 6 de febrer, amb un taller de galetes que començarà a les 18:30 al Casal Jove de Sueca. I el dissabte 20, també a les 18:30 hores, el Casal Jove acollirà una classe dirigida de zumba en què els participants hauran d’acudir disfressats amb motiu de la festa de Carnestoltes. El mateix dia, hi haurà també un concurs per reconéixer i distingir les disfresses més originals. Els organitzadors recorden que els menors de 12 anys hauran d'anar acompanyats d'un adult en totes les activitats.
La majoria de les activitats són gratuïtes, costejades per la Regidoria de Joventut i les úniques per les quals s’haurà d’abonar una quantitat mínima seran les eixides programades.
Les pròximes activitats, així com les modificacions que puguen donar-se en el programa anual, s’anunciaran als perfils oficials del Consell de la Joventut i l’Ajuntament de Sueca en xarxes socials.
Ajuntament de Sueca
 

._000300


._000351