Sueca prepara el dispositiu especial per la Festivitat de Tots Sants

Sábado, 29 de octubre de 2016 | e6d.es
• Línia especial d'autobusos gratuïts, durant el dimarts 1 de novembre, per facilitar el desplaçament dels ciutadans fins al Cementeri Municipal


L'Ajuntament de Sueca posa en marxa, un any més, el dispositiu especial per la Festivitat de Tots Sants. La capital riberenca posa a disposició dels seus ciutadans una línia especial d'autobusos gratuïts, durant el dimarts 1 de novembre, per facilitar el desplaçament dels ciutadans fins al Cementeri Municipal que tindrà horari ininterromput de matí i vesprada en el dia de la festa i en els dies previs. Els autobusos, que faran trajectes d'anada i tornada, circularan a partir de les 9 hores i fins les 18 hores de la vesprada i tindran eixida des de Sueca, El Perelló i el Mareny de Barraquetes.
L'itinerari de l'autobús de Sueca serà el següent: Eixida (des de les 9:00 i fins les 17:30 h) des del Bar Llopis, Travessia dels Franciscans (junt a Mercadona), Bernardo Aliño, Església Milagrosa, Granja Arrossera i tornada amb el mateix recorregut (des de les 9:30 i fins les 18:00 h.).
Els autobusos del Perelló i el Mareny de Barraquetes tindran eixida, des de les respectives parades de l'autobús, a les 10:30 i a les 16:00 hores i la tornada serà a les 13:30 i  les 18:00 hores.
A més d'això, com és habitual, els dies pròxims a la Festivitats de Tots Sants el Cementeri Municipal de Sueca tindrà un horari especial ininterromput de matí i vesprada, des de les 9:00 i fins les 18:00 de la vesprada durant els dies 29, 30 i 31 d'octubre i 1 de novembre.
Com ve fent-se en els anys anteriors, per evitar els embossaments i el caos circulatori, quedarà prohibida la circulació i l'estacionament de vehicles a les següents vies: C/ Sebastià Diego des de l'encreuament amb el C/ Dr. Fleming fins al Cementeri i també en l'encreuament del Camí Vilella en el Camí del Cementeri.
Només es permetrà la circulació de taxis i de vehicles particulars que transporten persones minusvàlides o amb impediments físics, fins a l'entrada del Cementeri, l'entrada serà per l'Avinguda Vilella i no es podrà estacionar més de cinc minuts.  
Ajuntament de Sueca