Sueca porta a terme una restauració integral de la façana de l'Ajuntament

Martes, 30 de mayo de 2023 | e6d.es
• Els treballs permetran, entre altres coses, estalviar significativament en el consum energètic de la seua il·luminació
._000472
L'Ajuntament de Sueca ha procedit en les últimes setmanes a la restauració integral de les façanes, tant de l'edifici Consistorial com de la Casa Santa María, edifici annex en el qual se situen també les dependències municipals. Estos treballs de rehabilitació total s'han realitzat degut al pas del temps i l'estat deteriorat de les façanes, en les quals no s'havia actuat des de feia més de 40 anys.
La intervenció ha consistit en treballs de restauració i pintura. Entre ells, s'ha instal·lat una nova canalització per a la conducció de l'aigua de pluja; s'han adequat tots els elements arquitectònics que embelleixen les façanes, adaptant-los a les condicions climàtiques en estar a la intempèrie; i s'ha sanejat tota la fusta i les baranes de ferro en els dos edificis. A més, va a instal·lar-se en breu un nou sistema d'il·luminació led d'última generació que permetrà estalviar significativament en el consum energètic en substituir als focus de projecció que s'utilitzaven fins ara.
Ajuntament de Sueca