Sueca ofereix a l'alumnat tallers sobre igualtat i en prevenció de la violència de gènere

Viernes, 31 de marzo de 2023 | e6d.es
• Per primera vegada s'ha tingut en compte als més xicotets, ja que alguns dels tallers s'han dirigit a l'alumnat de 1r i 2n de Primària

._000525
L'Ajuntament de Sueca, a través de la Regidoria d'Igualtat, està oferint a l'alumnat de Sueca durant els mesos de març i abril, una sèrie de tallers per al foment de la igualtat i en prevenció de la violència de gènere, impartits per Paco La Isa (Projectes Igualitaris, Artístics i Vivencials). Enguany, a més, per primera vegada, s'ha tingut en compte als més xicotets, ja que alguns dels tallers s'han dirigit a l'alumnat de 1r i 2n de Primària, com el Taller d'expressió emocional i afectiu a través del joc i dinàmiques per a trencar estereotips de gènere, titulat Timonet, el xiquet perdut.
En el cas de Secundària, s'ha previst per a l'alumnat de 2n de l'ESO un Taller sobre noves masculinitats, titulat Sigues un home!!! “Són tallers adaptats a les edats a les quals van dirigits. Continuem durant tot el curs treballant amb tallers sobre la igualtat perquè creiem que és molt important incidir des de les escoles i que els arribe a tots el missatge sobre els estereotips de gènere i la corresponsabilitat, en la cerca d'un futur igualitari per a tots i totes. Així mateix, es tractarà el tema de les noves masculinitats entre l'alumnat més major i esperem que tinga la repercussió que desitgem”, ha explicat la regidora d'Igualtat, Gema Navarro. El ponent, Paco Mira, ha explicat que la finalitat del taller “és realitzar una xarrada lúdica en la qual intentarem bandejar els vells mites de la masculinitat tòxica i limitant. M'encanta fer-los partícips als joves i que siguen ells els que s'expressen. A l'igual que les dones estan treballant els estereotips i rols de gènere, nosaltres com a homes devem també treballar-los si volem arribar a un món igualitari”.
Ajuntament de Sueca


._000410

._000690