Sueca instal·la també papereres fabricades amb material reciclable recollit pels escolars de Sueca

Domingo, 6 de marzo de 2022 | e6d.es
• Es culmina així el projecte iniciat fa uns mesos amb la instal·lació de bancs fabricats també amb material reciclable a partir de taps de plàstic recollits pels escolars
._000860
L'Ajuntament de Sueca, a través de les regidories d'Educació, Medi Ambient i Serveis Municipals, ha culminat estos dies el projecte que es va iniciar fa uns mesos consistent en la recollida de taps de plàstic en els diferents centres escolars de Sueca a fi de transformar-los després en mobiliari urbà per a la ciutat. “Fa uns mesos, vam instal·lar  junt a l'Institut Joan Fuster i la parada de l'autobús, una sèrie de bancs fabricats amb este tipus de material reciclable, i ara, hem completat la iniciativa amb la instal·lació de papereres construïdes amb el mateix material. Esperem que siguen del grat de tots els usuaris, com ho han sigut els bancs, els quals han comptant amb una gran acceptació per part de la ciutadania. I confiem també que el seu ús siga respectuós perquè puguen durar molt en el temps”, ha assenyalat el regidor d'Educació i Serveis Municipals, Joan Carles Vázquez.
Com ja va explicar la regidora de Medi Ambient, Carmen Pérez, quan van ser instal·lats els bancs, en esta ocasió també “a través d'estes papereres, els joves poden comprovar com la seua bona acció de reciclar residus que anaven a ser rebutjats, pot transformar-se en nous objectes molt útils per a tots. L'objectiu, una vegada més, és posar en valor l'economia circular en la qual, partint d'un residu, es poden construir coses noves sense haver d'utilitzar més matèries primeres”.  
Ajuntament de Sueca


 

._000681

._000772