Sueca incorpora dos tècnics per a la captació i gestió de fons europeus

Domingo, 9 de abril de 2023 | e6d.es
• L’Ajuntament obri dues noves línies de treball

._000006
L'Ajuntament de Sueca, a través de la Regidoria responsable de l'Agència de Desenvolupament Local (ADL) ha rebut una subvenció de 66.523,08 euros del Servei Públic d'Ocupació i Formació de la Comunitat Valenciana (LABORA) que, junt a una aportació municipal de 11.523,24 euros, permetrà la contractació de dos tècnics de captació i gestió de fons europeus.
Amb estes noves incorporacions, l'Ajuntament obri dues noves línies de treball. D'una banda, l'Oficina Europea, àrea dedicada a la captació de fons europeus que treballarà de manera transversal amb tots els departaments i permetrà estudiar quins projectes poden realitzar-se a nivell municipal, finançats per fons europeus, posant especial interés en les iniciatives relacionades amb la transformació digital i transició ecològica, així com en les ajudes i subvencions NextGeneration EU. “D'altra banda, el Punt GVANext és un servei públic d'atenció que naix amb l'objectiu d'establir un pont entre la ciutadania, el teixit productiu i el ventall d'ajudes i subvencions que proporciona la Unió Europea dins del Mecanisme de Recuperació i Resiliència NextGenerationEU”, ha assenyalat la regidora d'ADL, Carmen Pérez.
A més, s'oferirà a la ciutadania, dins d'una secció creada en la web municipal, informació de l'Oficina Europea, els serveis que ofereix i un formulari de contacte per a empreses i ciutadania.
Ajuntament de Sueca