Sueca executarÓ 18 propostes votades per la ciutadania a l'˙ltim procÚs de participaciˇ

Lunes, 14 de enero de 2019 | e6d.es
• Les ve´nes i els ve´ns del municipi prioritzen les actuacions de millora en parcs i carrers que es realitzaran pr˛ximament

._000566
Uns dies després del tancament del nou procés de participació ciutadana, l'Ajuntament de Sueca ha anunciat quines seran les actuacions que es podran assumir pròximament des del consistori pel que fa a les propostes de millora de carrers i renovació de parcs infantils que ha prioritzat la mateixa ciutadania amb el seu vot en la consulta.
Segons ha recordat l'alcaldessa, Raquel Tamarit, el compromís del govern municipal era assumir el màxim d'actuacions possibles d'acord al pressupost disponible que ascendia a vora 340.000 euros. En total, el consistori ha disposat de 77.491,48 euros per a la inversió en parcs infantils i 261.622,48 euros per als projectes relatius a l'àrea d'Urbanisme. Així, segons els resultats registrats, pròximament es procedirà a la renovació del parc infantil dels Jardins del Sequial, la proposta més votada en la secció de renovació de zones de joc i oci. A més a més, el consistori estima que, en càrrec al préstec que es concertarà a partir de l'aprovació del pressupost municipal de 2019, es podran renovar almenys els dos següents parcs en l'ordre de la llista resultant de la consulta, els parcs infantils de la placeta del Convent i el de Jaume I.
Pel que fa als projectes urbanístics, es diferenciaran en dos blocs segons el concepte de l'obra, d'una banda els treballs de reposició de voreres, que començaran en breu, i d'altra  les obres de repavimentació de carrers, que arrancaran després pel temps de tràmit de la licitació dels treballs. En este sentit, el consistori assumirà totes les propostes en els pròxims mesos, a excepció de l'última en el cas dels treballs d'asfaltat, i en el capítol de reposició de voreres s'exclouran només les dos últimes per la limitació de la disponibilitat pressupostària. Des de l'Ajuntament s'explica, no obstant, que les propostes menys votades que no s'inclouran en esta fase, tant pel que fa a les obres d'asfaltat, com pel que fa a la millora de voreres, es tindran en compte en pròximes intervencions, tot respectant el compromís anunciat pel consistori en la presentació del procés.
 
REPAVIMENTACIÓ DE CARRERS C/ de Jaume I
REPAVIMENTACIÓ DE CARRERS C/ Sebastià Diego
REPAVIMENTACIÓ DE CARRERS C/ Vista Alegre i Carrasco
REPAVIMENTACIÓ DE CARRERS Hort de Palmera
REPAVIMENTACIÓ DE CARRERS Camí Vell de Cullera
REPAVIMENTACIÓ DE CARRERS Av. Vilella
REPAVIMENTACIÓ DE CARRERS Av. Ciutat de Pamplona (tram 1)
REPAVIMENTACIÓ DE CARRERS Av. J. Maiques
REPAVIMENTACIÓ DE CARRERS C/ Les Sorts
REPAVIMENTACIÓ DE CARRERS Av. Ciutat de Pamplona (tram 2)
REPAVIMENTACIÓ DE CARRERS Travessera del Garatge
REPAVIMENTACIÓ DE CARRERS C/ Jaume Roig
REPOSICIÓ DE VORERES – Av. De Vilella (nombres pars)
REPAVIMENTACIÓ DE CARRERS -  AV. Ciutat de Pamplona (tram 3)
REPOSICIÓ DE VORERES – C/ Riu Millar i c/ Riu de Tabarca
REPOSICIÓ DE VORERES – C/ Dr Antoni Cebolla (Barri Granell)
REPOSICIÓ DE VORERES – Camí Vell de Cullera
REPOSICIÓ DE VORERES – C/ Camp de Morvedre, 10 (El Pouet) Embornals
REPOSICIÓ DE VORERES – C/ Guadalest – C/ José Iturbi (Bega de Mar)
REPOSICIÓ DE VORERES – C/ Llebeig, 41-43 (Calderer)
 
En la valoració dels resultats, Tamarit ha considerat que han estat unes votacions molt significatives pel que fa a la territorialitat de les actuacions que han obtingut un major suport. “Hem tombat mites que encara giren al voltant de la participació ciutadana. Les propostes que han quedat en els primers llocs afecten a diferents barris de la ciutat, i no totes corresponen precisament a les zones més poblades. Seguirem treballant per millorar al màxim el sistema i facilitar la participació i la implicació de totes les persones en la gestió municipal “ ha manifestat.
Ajuntament de Sueca