Sueca entrega les lones identificatives als actius de la ciutat seleccionats dins del programa 'Mapa Jobe'

Viernes, 24 de febrero de 2023 | e6d.es
• Els i les joves participants en la iniciativa trien a estes entitats, serveis i associacions per la seua contribució al benestar emocional de la població

._000006
El saló de plens de l'Ajuntament ha acollit l'acte de lliurament de les lones identificatives a aquells llocs, serveis, associacions, etc. del municipi, que han sigut seleccionats dins del projecte Mapa Jobe per contribuir al benestar emocional de la població més jove. Es tracta d'uns espais i activitats seleccionats pels propis joves participants en esta iniciativa, impulsada des del Departament de Salut de la Ribera amb la col·laboració de l'Ajuntament de Sueca, a través de les regidories de Sanitat, Prevenció Comunitària i Joventut.
“Hem fet lliurament d'estes lones a aquells col·lectius, serveis, associacions... que han sigut seleccionats per la pròpia població jove per aportar alternatives que contribuïsquen a un major benestar emocional. L'objectiu és que, quan algun jove acudeix al Centre de Salut per algun problema relacionat amb la salut mental, els professionals puguen indicar-li una sèrie d'alternatives que ofereix la ciutat, que l'ajuden a socialitzar i que estiguen relacionades amb alguna activitat o afició del seu interés. Així, en lloc de prescriure un medicament, se li podrà prescriure una recepta social que l'ajude a millorar el seu benestar emocional”, ha explicat la regidora de Sanitat i Prevenció Comunitària, Estefanía Requeni.
La regidora de Joventut, Gema Navarro, ha mostrat la seua satisfacció per la implicació de la població més jove en el projecte, “estem molt contents que Sueca haja sigut seleccionada per a desenvolupar esta iniciativa que esperem que servisca, al seu torn, a altres poblacions per a mostrar-los aquells indicadors propis de benestar emocional que puguen beneficiar a la ciutadania”.
Ajuntament de Sueca