Sueca convoca la XVIII edició del Concurs Nacional de Fotografia de Setmana Santa

Jueves, 7 de mayo de 2015 | e6d.es
• La Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Sueca i la Confraria Jesús Natzaré han convocat la XVIII edició del Concurs Nacional de Fotografia de Setmana Santa

._000351
La Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Sueca i la Confraria Jesús Natzaré han convocat la XVIII edició del Concurs Nacional de Fotografia de Setmana Santa. “Un any més, i a través de la convocatòria d’este concurs, s’oferix la possibilitat de mostrar les seues creacions artístiques a tots els aficionats i aficionades a la fotografia, que em consta hi ha molts en el nostre municipi. Voldria animar a tots a participar i poder així mostrar el seu talent”, ha assenyalat el regidor de Cultura, Josep Navarro.
En el Concurs podrà participar tota aquella persona que ho desitge en qualsevol de les dos modalitats establides: - presentant una fotografia que reflectisca un moment de la Setmana Santa actual en qualsevol lloc d’Espanya o - presentant un reportatge de tres fotografies que reflectisquen un seguiment o acció de la Setmana Santa actual, també en qualsevol lloc d’Espanya. Les fotografies que no hagen sigut premiades en la segona modalitat participaran també en la primera.
Cada concursant podrà presentar un màxim de tres fotografies, en la primera modalitat, i dos reportatges, en la segona. Les obres seran inèdites i no podran haver sigut premiades anteriorment. Les fotografies hauran de presentar-se en un suport rígid de 40 x 50 cm, adjuntant una còpia en format digital, i dins d’un sobre tancat en el qual conste, en la part exterior, la inscripció "XVIII Edició Concurs Nacional de Fotografia de Setmana Santa de la Confraria Jesús Natzaré de Sueca 2015", el títol de l’obra i un pseudònim, a més de la indicació de si es participa en la primera o segona modalitat. Les sol•licituds per a participar en el concurs es presentaran fins al 29 de maig en el Registre General d’Entrada de l’Ajuntament, de 9 a 14 hores. Una vegada presentades, s’entregaran els treballs en el Departament de Cultura.
Els premis consistiran en:
-Primera modalitat: primer premi de 300 euros i pergamí; segon premi de 200 euros i pergamí; tercer premi de 150 euros i pergamí; i un premi de 100 euros per a la millor fotografia realitzada en Sueca.
-Segona modalitat (Reportatge): primer premi de 300 euros i pergamí; segon premi de 200 euros i pergamí; i un premi de 200 euros al millor reportatge realitzat en Sueca.
El lliurament de premis es realitzarà el dia 20 de juny, a les 20 hores, en l’Espai Moret de la sala d’exposicions Els Porxets, el qual acollirà, del 20 al 28 de juny, una exposició que mostrarà totes les fotografies presentades al concurs. Per a més informació es poden consultar les bases en la pàgina web de l’Ajuntament de Sueca www.sueca.es
Ajuntament de Sueca