Sueca convoca el concurs per a triar el cartell anunciador de les seues Festes Majors

Jueves, 16 de mayo de 2013 | e6d.es
• Els originals es podran presentar fins al 12 de juny
La Regidoria de Festes de l’Ajuntament de Sueca ha convocat un any més el concurs per a triar el cartell anunciador de les Festes Majors del municipi, que se celebraran en el mes de setembre. Es podrà presentar tota aquella persona que ho desitge, aportant un màxim de dos originals en format A-4.
‘Des de la Regidoria de Festes volem, a través d’este concurs, tornar a posar en marxa la creativitat i imaginació dels ciutadans, perquè siguen ells els dissenyadors del què serà el cartell de les nostres Festes Majors 2013. Com a regidor, des de l’Ajuntament, vull animar a tots aquells que vullguen intentar que el seu treball siga el seleccionat pel jurat i, a més de guanyar el premi econòmic, que aconseguisquen la satisfacció de veure publicat el seu disseny en la portada del llibre de les nostres festes’, ha assenyalat el regidor de Festes, Dimas Vázquez. 
Els cartells presentats hauran de portar obligatòriament el text Sueca Setembre 2013 - Festes Majors, a més de reservar una zona per a poder afegir els logotips de l’Ajuntament de Sueca i la Regidoria de Festes. A més, no hauran d’anar firmats, sinó amb un pseudònim, i s’acompanyaran d’un sobre en el qual s’inclouran totes les dades personals. Les bases del concurs es podran consultar en la pàgina web de l’Ajuntament de Sueca, www.sueca.es.
El cartell guanyador es coneixerà el pròxim 17 de juny, i el premi serà de 900 euros. Els originals s’han de presentar en el departament de Festes, en horari de 9 a 14 hores, fins al 12 de juny.
Ajuntament de Sueca